Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 15:40

ZABITA VE MEMUR ALIMI İLANI

Büyükşehir belediyesi 79 zabıta ve memur alımı yapacağını duyurdu. Kendi bünyesinde istihdam etmek üzere alım olacağını yayınladı. Yayınlanan ilanda ilk defa atanmak üzere memur alımı olacaktır. Başvuru yapacak olan adaylar için şartlar açıkladı.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 04-01-2023 00:11
ZABITA VE MEMUR ALIMI İLANI

Kamuya 79 memur ve zabıta alımı yayınlandı. Başvuru yapmak isteyen adayların Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerekmektedir. Kadın ve erkek adaylar başvuru yapabiliyor. Başvuru için koşullar belirlendi.

ZABITA ALIMI İÇİN BAŞVURU KOŞULLARI

ZABITA MEMURU ALIMI KADROLARI

Büyükşehir belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre belediye bünyesinde çalıştırmak üzere kamuya toplamda 31 zabıta memuru alımı gerçekleştirecektir. Alım için şartlar şu şekildedir:

Zabıta memuru kadrosu için yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen erkek adaylar en az 1,67 metre, başvuru yapmak isteyen kadınların ise en az 1,60 metre boyunda olması gerekmektedir. Boy ölçümleri belediye tarafından yapılacaktır.

Başvuru yapacak adayların Türk uyruklu olması.

Büyükşehir belediyesinin yapacağı arşiv ve güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmalı.

BAŞVURU KOŞULLARI, VERİLEN KADRO VE UNVANLAR

Memur alımı kadrosuna başvuru yapmak isteyen adaylar için unvanlar:

7 mühendis

40 memur

1 peyzaj mimarı

Başvuruda bulunacak adayların yukarıdaki kadrolara uygun olası durumunda başvuru yapabilecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilana göre yapılacak alımlara göre başvurular İstanbul İli Bahçelievler Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda başvurular 23.01.2023 – 26.01.2023 tarihleri arasında belediyeye şahsen yapılmalıdır. İstanbul ili Kadıköy Belediyesi başkanlığı bünyesinde yayınlanan ilan için başvuruda bulunacak adayların 23.01.2023 – 26.01.2023 tarihleri arsında Kadıköy İstanbul adresine İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne  bizzat başvuru yapmaları şarttır.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR