Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 10:21

İşkur Devlet Memuru Alım Başvuru İlanı

İŞKUR Devlet daireleri farklı illere dağılım yaparak kamu atamaları sağlanacaktır. Sağlanacak personel atamalarında adaylardan istenile koşullar doğrultusunda başvuruları kabul edilerek illere atamaları gerçekleştirilerek görevlerine başlatılacaktır.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 03-05-2023 11:05
İşkur Devlet Memuru Alım Başvuru İlanı

İŞKUR Devlet Daireleri İllere Atamlar Duyurusu

İŞKUR 21 Ocak 1946 yılından itibaren atama hizmeti sunan Türkiye İşkur Hizmet Merkezi devamlı iş alımlarını hızlı şekilde erişim sunarak adaylara yayınlamaktadır. Bu sayede adayların online şekilde başvuruda bulunarak elektronik ortamdan iş müracaatları gerçekleştirebilmektedirler. Her daim olduğu gibi bugün ise farklı illerde personel atama ilanlarını yayınlayarak başvuru ekranlarını memur adaylarına aktif edilmiş durumdadır. İŞKUR toplam 26 ilde personel ilanı vererek adaylara başvuru ekranlarını yayınlanmış bulunuyor. İllere verilen atamalar aşağıda verilmiştir.

İllere Dağılım Listesi

Ağrı/ Amasya/ Artvin/ Aydın/ Bilecek/ Bitlis/ Bursa/ Düzce/ Erzincan/ Gaziantep/ Hakkâri/ İstanbul/ İzmir/ Kahramanmaraş/ Kars/ Kilis/ Kocaeli/ Konya/ Kütahya/ Manisa/ Muğla/ Niğde/ Rize/ Şırnak/ Tekirdağ/ Yozgat

Kamu Bünyesine Alınacak Personel Unvanı

Büro Personeli

Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olunması.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olmak

Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini fiilen bitirmiş olmaları.

Kurum çalışma prensibini benimseyecek.

Adayların: Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojileri, Bilişim Güvenliği,  Büro yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi, Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri, Dış ticaret, Halkla ilişkiler, Reklamcılık, Halkla ilişkiler ve tanıtım, İnsan kaynakları yönetimi, İşletme yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik Ön Lisans dallarından mezun olmak.

Adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamış olması.

Personel Kamu Başvuru Adresi ve Süreci

Kamu adayları online olarak İŞKUR kullanıcı sayfasından E-devlet ile girişlerini yaparak elektronik ortamdan başvuruları alınacaktır. Başvuru süreçleri 8 Mayıs 2023 ile 22 Mayıs 2023 arasında müracaatlar alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR