Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 08:28

Türkiye Petrolleri 17 Bin TL Maaşla İşçi Alım Başvurusu Bitiyor Son Gün!

Türkiye Petrolleri 17 bin TL ile personel işçi alım ilanını yayınladı. Yayınlanan işçi alımında en düşük 17 bin TL ile başlatılacağını yayınlayarak başvuru ekranları aktif edilmiştir. Başvurmak isteyen işçi adaylarına duyurulur.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 18-05-2023 01:17
Türkiye Petrolleri 17 Bin TL Maaşla İşçi Alım Başvurusu Bitiyor Son Gün!

Petrol Firmalarına İşçi Alımı

Türkiye Petrolleri firmalarına işçi personel alım ilanını yayınlayarak ilan kılavuzunu duyurdu. Duyurulan ilan kılavuzunda işçi personel adayların kamu ilan sayfasında ulaşarak detaylara erişim sağlayabileceklerdir. Adayların hızlı bir şekilde kılavuzu inceleyerek ön müracaatta bulunmaları gerekmektedir. Başvuruların bitmesine son 1 gün süre vaadi kalmış olup başvuracak adaylara duyurulur. Süre son güne ve son mesai saatleri içerisine kadar 24 saat süre kalmış olup işçi adayların müracaatları alınması beklenmektedir.

Alınacak Unvan

Tedarik ve Lojistik İşleri/ Tesisat İşleri

Alınacak Unvan Şartları

Adayların Eğitim Seviyeleri; Büro Yönetimi, Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik, Büro Hizmetleri, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve yönetimi, Sekreterlik, Ofis Yönetimi, Personel Yönetimi, Genel İşletme, İşletme Yönetimi, Girişimcilik ve proje yönetimi, Sevk ve İdare, Ticaret Yönetimi, Yöneticilik, Yönetim Bilimleri, Doğalgaz ve Tesisatı, doğalgaz ısıtma, Sıhhi tesisat, Tesisat teknikerliği, Doğalgaz ısıtma ve sıhhi tesisat vb. alanlardan mezun olunması.

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik Kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olmak.

Adayların kamu haklarından mahrum edilmemiş olması.

Herhangi bir kamu kurumlardan disiplin yoluyla atılmamış olmak.

Personel Başvuru Süreci ve Adresi

Personel İşçi adayları Türkiye Petrolleri işçi alımına başvurularını alo 170 İŞKUR hattından arama yaparak veya online şekilde müracaat edebileceklerdir. Başvurular 15 Mayıs 2023 ile 19 Mayıs 2023 tarihleri arasında alınacaktır.

Alınacak İşçi Sayısı

2 personel işçisi alımı yapılacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR