Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 12:53

Petrol Kurumları Kamu Personeli Alım Başvuruları 16 Ocak 2023

Petrol kurumları devlet personeli alım istihdamı sağlanmak için yeni bir ilanla birlikte sürekli işçi personeli alımını yayınladı. Başvuracak adaylar için 16 Ocak 2023 tarihinde başvuruların başlanacağı duyuruldu. Başvuracak Adayların dikkatine.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 12-01-2023 14:38
Petrol Kurumları Kamu Personeli Alım Başvuruları 16 Ocak 2023

Petrol Kurumuna İşçi personeli Alımı Bilgilendirmesi

BOTAŞ Kamu Petrol kurumu bünyesinde sürekli işçi personeli almak üzere yeni bir kadro düzenlemesi yaparak kontenjan artırılmasıyla birlikte personel istihdamı sağlanması için işçi alımını ilan ederek başvuru ekranları İŞKUR üzerinden aktif edilecektir. Kamu personel adayları kamu birimi tarafından yayınlanan ilandaki başvuru şartlarını taşıyan adaylar müracaatta bulunabileceklerdir. Personel aday kişiler İŞKUR üzerinden başvurularını yapacaklardır. Kamu biriminde alınacak personel alımına adaylara belirtilen süre içerisinde müracaatları alınacaktır. Süre dışın müracaat eden aday kişilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylara tanınan süreç içerisinde başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Alınacak Personel Branş Alanları

Bilgisayar Mühendisi, Yazılım Mühendisi, Bilgisayar Teknolojisi, Hukuk, İşletme, Endüstri Mühendisliği İBBF/SBF, Bankacılık, İşletme, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Harita, Jeofizik Mühendisi, Makine, resim ve konstrüksiyon, adalet, çevre mühendisi, işletme/iktisat, makine mekatronik, İnşaat teknolojileri, dış ticaret, iş sağlığı ve güvenliği, sivil savunma ve itfaiyecilik vb. alanlardan alımlar sağlanacaktır.

Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Erkek personel adayların askerlik hizmet sürelerini tamamlamış olmaları.

Herhangi bir adli sicil dosyası bulunmaması.

Adayın kişisel haklarından mahrum edilmemiş olması.

Belirtilen alım dallarından mezun olunması.

Sosyal Güvenlik Kurumlarından emeklilik aylığı veya yaşlılık aylığı almıyor olması.

Başvuru Tarihi ve Müracaat şekli

Kamu personel adayları 16 Ocak 2023 ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında İŞKUR sayfasından online olarak ön müracaatlarını yapabileceklerdir.

Başvuru Kılavuz

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR