Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 11:51

KPSS Şartı Olmadan En Az ilkokul Mezunu Bekçi Alımı

Bekçi alımı İŞKUR tarafından duyuruldu. Yayınlanan başvuru kılavuzuna göre KPSS şartı olmadan başvuru yapılacaktır. En az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. Haber detayları haberimizdedir.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 04-01-2023 10:49
KPSS Şartı Olmadan En Az ilkokul Mezunu Bekçi Alımı

2023 yılı bekçi alımı ilanı İŞKUR üzerinden yayınlandı. İlana göre yapılacak olan alım 18-45 yaş aralığında yapılacaktır. Başvuruda bulunmak isteyen adayların ise en az ilkokul mezunu olması gerekmektedir. Bekçi alımı için olması gereken başvuru şartları açıklandı. KPSS şartı olmadan bekçi alımı başvuru şartları ve İŞKUR ilan numarasını haberimizin içeriğinde sizler için verilmiştir.

Bekçi Alımı Başvuru Şartları

Alım için başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması şarttır. Lise ve önlisans mezunları da bekçi alımı için başvuruda bulunabilir. (Eğitim durumu ilanlara göre faklı olabilir.)

Adayların kurumsal haklardan mahrum olmaması ve Türk uyruklu olması kurum tarafından belirlenmiş şartlar arasında yer almaktadır.

Başvuruda bulunacak adayların uyuşturucu, alkol ya da uyarıcı madde tüketimi sebebi ile herhangi bir tedavi görüyor olmaması şarttı.

Adayların vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlaması gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında aylık alan adaylar başvuruda bulunamaz.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların terör örgütleri ile bu örgütlerin illegal veya legal uzantılarının eylemlerine, mitinglerine, yürüyüş ve toplantılarına katılmamış herhangi bir şekilde desteklememiş ve katılmamış olması.

 Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bekçi alımı için başvuruda bulunacak adayların İŞKUR üzerinden yayınlanan bekçi alımı ilanına başvurularını 5 Ocak 2023 tarihine kadar tamamlamış olması gerekmektedir. Adayların başvuruları Garden Vekoala Fidancılık İnşaat Metal İşleri Sanayi ve Ticaret Limited şirketi bünyesinde şahsen başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

İŞKUR bünyesinde yayınlanan ilana göre bekçi alımı Mersin ilinin Tarsus ilçesinde çalıştırılmak üzere alınacaktır.

İŞKUR İş İlan Numarası: 00007221982.

 

AdminAdmin

YORUMLAR
Deniz Can 1 yıl önce
Bekçi alımı
ÇOK OKUNANLAR