Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 14:07

Kızılay 1253 Kamu Personeli Alımlarını Başlattı

Kızılay tarafından kamu kurumu olan hastanelere 1253 personel istihdamları sağlanmak üzere Kızılay tarafınca personel alımını başlattı. Devlet hastanelerin çalışmak isteyen kamu adayları içi süreç başlatıldı.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 04-02-2023 22:17
Kızılay 1253 Kamu Personeli Alımlarını Başlattı

Kamu Kurumuna Sağlık Personel Alımları

Devlet kurumları olan hastane bünyelerine personel alım süreçleri başlatıldı. Türkiye Geneli çok sayıda hastane kurumlarına kadrolara personel atamaları için bakanlık harekete geçerek kadro genişlemesi yaparak hastane kurumlarına çok sayıda farklı unvanlarda olmak üzere kamu personel alımları başlatıldı. Kızılay kurumu tarafınca hastanelerde istihdam edilmek üzere 1253 personel alımı gerçekleştirmek üzere başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Yayınlanan başvuru kılavuzunda unvanlar belirtilerek hangi alanda başvurular yapabileceklerine dair adaylara sunulmuştur. Adaylar başvuru kılavuzunu inceleyerek müracaatta bulunabileceklerdir. Müracaat esnasında adayların dikkat etmesi gerekenler ise; personel başvuruları koşulların talimatları, başvuru süreçlerin içerisinde adayların başvuru yapması, kamu memur yönetmenlik şartları vb. nitelik ve genel şartları okuyarak alan tercihinde bulunabileceklerdir. Adayların alan tercihi dalında yeterliliği olmayıp sonradan şartları taşımadığı tespit edildiği durumda kişinin adaylığı sonlandırılacaktır.

Personel Başvuru Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Erkek personel adayların askerlik vatan hizmetlerini fiilen bitirmiş olmaları gerekmektedir.

Adayın yıl deneyime sahip olması.

Ehliyet sınıfında olup araç teknik sürüş bilgisi ve trafik kurallarını bilmesi gerekmektedir.

Görevini yapmasına engel edecek sağlık sorunları bulunmaması.

Adaylar başvuru süreçleri içerisinde müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aksi halde süreç dışında başvuranların başvuruları onaylanmayacaktır.

Devlet Kurumuna Yapılacak Unvan Listesi

Üroloji, Deri ve Zührevi hastalıkları, kulak burun ve boğaz, enfeksiyon, çocuk sağlığı unvanlarda alımlar sağlanacaktır.

Kamu Bünyesine Unvan Alanı İçin Özel Şartları

Tıp fakültelerinden mezun. Sağlıklı diksiyon kurabilmek. Konuşma pratiği güçlü.

Kızılay tarafından 4 Hastane 2 tıp merkezine personel alımları yapılacaktır.

Kızılay Sağlık Personeli

Personel adayları 4 Şubat 2023 ile 2 Nisan 2023 tarihine kadar müracaatlar alınacaktır. Başvurular Kızılay kariyer kapısında yapılacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR