Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 15:03

Kamu Dairesine Zabıta Memur Alım Başvuruları Başlıyor

Kamu Dairesi Belediye kurumuna zabıta memur alım süreçleri başlamak üzere. Belediye kurumu tarafından yayınlanan ilana göre ocak ayı içerisinde kamu personel alım başvuruların başlatılacağını ilanen yayınladı. İlan detayı aşağıda.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 12-01-2023 01:50
Kamu Dairesine Zabıta Memur Alım Başvuruları Başlıyor

Belediye Kurumuna Kamu Personel Alım Detayları

Belediye başkanlığı tarafından yayınlanan ilana göre kamu personel kadrosunda kontenjan düzenlemesi yapılarak yeni kamu memur alımları sağlamak için alan kadro personel istihdam sayıları arttırılarak yeni devlet personeli alımların yapılması için karar verilerek yayınladı. Belediye biriminde zabıta memuru olarak çalışmak isteyen adaylar kurum tarafından paylaşılan ilan detaylarındaki genel ve özel şartları taşıdıkları vaziyette müracaatta bulunabileceklerdir. Başvuruda bulunan kişiler belirtilen kriterlere göre değerlendirme aşamasına alınarak başvuruları ön evrak aşamasına göre onaylanacaktır. Nitelikleri taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Kabul edilen kişiler ise bir sonraki aşamaya geçerek yazılı sınava tabi olacaklardır.

Alınacak Personel Görev Branşı

Zabıta Memuru 7 Kişi Alınacaktır.

Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Erkek personel adayları askerlik hizmet sürelerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Adayların: Bilgi ve Belge Yönetimi, Coğrafya, Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler, Yerel Yönetimler, Yönetim Bilimleri Programları, Çevre Bilimi, Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Halk Bilimi, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İktisat, İnsan Kaynakları Yönetimi, İstatistik, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Politika ve Ekonomi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Siyasal Bilimler, Siyaset Bilimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji veya İnsan ve Toplum Bilimleri, Tarih, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Turizm İşletmeciliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Uluslararası Ekonomik İlişkiler, Uluslararası Finans, Uluslararası ve Bankacılık, Uluslararası Girişimcilik, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletme Yönetimi, Uluslararası Ticaret, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik vb. alanlardan mezun olmak.

En az B sınıfı ehliyet sürücüsüne sahip olmak. Adayın adli sicil dosyası bulunmaması. Kişinin özlük haklarından mahrum edilmemiş olmak. KPSS sınavından en düşük 60 puan türüne sahip olmak.

Başvuru Esansında İstenecek Evrak Türleri

Başvuru Formu, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik kartı, Diploma veya Mezuniyet Belgesi, Sürücü Aslı Belgesi, KPSS sonuç kağıdı barkotlu, Erkek adayların askerlik ile ilişiğini kestiğini gösteren evrak türü

Alım Yapacak Belediye Kurumu ve Başvuru Şekli-Tarihi

Adaylar 16 Ocak 2023 ile 20 Ocak 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde Karacabey/Bursa Belediye Ana Hizmet binasında İnsan Kaynaklarından şahsen müracaatlar alınacaktır. Adaylar mail ile veya posta ile başvuru yolunu seçenlerin müracaatları kabul edilmeyecek olup sadece şahsen başvurular alınacaktır. Aday kişilerin dikkatine.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR