Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 15:40

Gaz Dağıtım Merkezine KPSS Şartı Olmadan Personel İşçi ve Memur Alımı

Gaz dağıtım merkezine Kamu kurumu tarafından yayınlanan ilana göre KPSS şartı istenmeden personel işçi ve memur alımı yapılacağını duyurdu. Duyurulan ilana başvurmak isteyen kamu adaylara duyurulur.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 05-02-2023 12:26
Gaz Dağıtım Merkezine KPSS Şartı Olmadan Personel İşçi ve Memur Alımı

Devlet Vasfı Altında Gaz Dağıtım Kurumuna Personel İstihdamı

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığına Bağlı olan Gaz dağıtım merkezi kurumuna kamu bünyesinde çalıştırılmak üzere personel işçisi ve devlet memuru alımı sağlanacaktır. Bu alım adaylardan az şartlarda personel koşulları istenerek kamu başvurularını başlattı. Kamu başvurularında yayınlanan başvuru kılavuzundaki branşlara adaylar müracaat edebileceklerdir. Başvuru edecek adaylara sunulan az şartlardaki nitelikleri sağladıkları durumda ön müracaatta bulunabileceklerdir. Müracaatta bulunan adaylar ise başvuru süresinin bitmesini ve başvuru süre zarfı dolduktan sonra adaylardaki aranan az şartlar değerlendirilerek ön müracaatlar onaylanacaktır. Başvuruları onaylanan adaylarla ilgili evrak işlemlerine tabi tutularak personel kayıtları gerçekleştirilecektir.

Alınacak Personel Unvanları

40 Teknik Personel 20 Mühendis kadroların personel görevlileri alınacaktır.

Devlet Personel Alım Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.

Adayların mezun olması gereken meslek lisesi dalları: Makine, Doğalgaz Teknolojileri, Isıtma ve Soğutma, Torna Tesviyesi, Motor, Metal İşleri, Elektrik, Elektronik, Mekatronik ve Makine, vb. alan dallarından mezun olunması.

Kamu adayların en az B sınıfı sürücü grubunda olmak.

Microsoft Office yazılımlardan bilgili olması ve kullana bilmesi.

Endüstri Mühendis ve Makine Mühendisliği fakültelerden mezun olmak.

Kişinin mesai saatlerinde esnek veya vardiyalı çalışabilmesi.

Enerji Bakanlığı Kaynakları Kurumuna Başvuru Adresi ve Süreçleri

Kamu adayları Gaz dağıtım merkezine yapılacak olan personel işçi alımı ve mühendis alımına İŞKUR üzerinden kullanıcı girişleriyle veya e-devlet girişlerini gerçekleştirerek elektronik ortamdan başvuruları alınacaktır. Kamu kurumu sadece online şekilde başvuruları alıp fiziki evrak veya şahsen başvuruları kabul edilmeyecektir. Kurum tarafınca da belirtilen başvuru süreçleri içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Başvurular 6 Şubat 2023 ile 28 Şubat 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR