Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 13:24

En Az ilköğretim Mezunu Öğretmenevine Kamu Personel Alımı

Öğretmenevi en az ilköğretim mezunu kamu personel alım süreçlerini başlattı. Alımlar sona doğru yaklaşmakta. Öğretmenevi kurumu tarafından belirlenen süreç içerisinde başvurular alınacaktır. Başvuracak memur adaylara duyurulur.

İŞKUR
Giriş Tarihi : 10-01-2023 21:50
En Az ilköğretim Mezunu Öğretmenevine Kamu Personel Alımı

Personel İlan detayı

Tunceli Pertek Öğretmenevi Kurumu tarafından personel istihdamı sağlanmak üzere farklı pozisyonlarda kamu personeli alımı gerçekleşecektir. Devlet dairesine 2 farklı ilan numarasıyla İŞKUR kapısından başvuru ekranları aktif edilerek İŞKUR web sayfasından online olarak müracaatlar alınacaktır. Alınacak olan müracaatlar değerlendirilerek alımlar sağlanacaktır. Başvuracak adayların dikkatine! Adaylar başvuracak tercih alanına kendi niteliklerine göre alınacak branş tercihlerini dikkatli yapmaları gerekmektedir. Kişiler yaptıkları branş niteliklere göre değerlendirmeye alınacak olup adayın sonradan branş niteliği taşımadığı tespit edildiği durumda adaylığı sonlandırılacaktır.

Öğretmenevi Personel Alım Branşı

Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)

Personel Başvurusu için gerektiren genel ve Özel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. En az ilköğretim mezunu.

Erkek Personel adayları için mecburi askerlik vazifelerini yerine getirmiş olmak.

Herhangi bir adli sicil dosyası veya silinmiş arşiv kayıtları bulunmuyor olması.

Kalorifer Ateşçisi (Katı ve sıvı yakıt) belgesine sahip olmak. Başvuru tarihi itibari ile 18-60 yaş aralığında reşit ediyor olmak.

Kalorifer ateşçisi meslek dalında minimum 4 yıl deneyim olması ve Sosyal Güvenlik Kurumunda hizmet dokümanları ile kanıtlamak.

Personel Başvuru Tarihi ve Müracaat şekli

Tunceli Pertek Öğretmenevi memur alımı için İŞKUR sayfasından personel istihdamı sağlanmak üzere İŞKUR kapısından iki farklı ilan ile birlikte verilerek başvuru ekranları aktif edilmiştir. Bu başvurular kurum tarından talep edilen süreçleri içerisinde başvuracak memur adayların başvurularını tamamlanması gerekmektedir.

Başvuru Tarihi:9 Ocak 2023 ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasından başvurular alınacaktır.

Başvuru İlan Numaraları: (00007256403)- (00007256422)

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR