Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:37

Üniversite Kurumuna Kamu Personel İstihdam İlanı- 3-17 Şubat

Devlet kurumu olan Üniversite bünyesinde Rektörlük tarafından yayınlanan kamu ilan sayfasında personel başvuru kılavuzunu yayınladı. Resmi olarak ilanlara başvuru kılavuzun düştüğü gün itibari ile başvurular başlamıştır.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 04-02-2023 16:34   Güncelleme : 04-02-2023 17:04
Üniversite Kurumuna Kamu Personel İstihdam İlanı- 3-17 Şubat

Rektörlük Tarafından Kamuya Personel İstihdamı

Kastamonu Üniversitesi bünyesinde Rektörlük tarafından verilen kararla resmî gazete kamu ilanlara personel başvuru kılavuzları yayınlanmıştır. Yayınlanan başvuru kılavuzunda kamu kurumunca talepte bulunulan personel meslek dal emsallerinde memur alımı yapılacaktır. Yapılacak memur alımında kamu bünyesinde sözleşmeli kadro alanlarında çalışarak ayrıca kamu memur statüsü olarak gösterilerek devlet dairesinde çalıştırılacaktır. Alınacak sözleşmeli personel kadrolarına memur alımların başvuru niteliklerini sağlayan adaylar kurum tarafından belirtilen başvuru adresinden başvuruda bulunabileceklerdir. Başvurular Rektörlük tarafından personel başvuru süreçleri içerisinde müracaat etmeleri gerekmektedir. Süreç dışında müracaatlar dikkate alınarak başvurulan tarihlerin incelemesinden sonraki aşamasında adayların süreç içinde veya süreç dışında başvurup başvurulmadığı kontrol edilerek değerlendirme aşamasına alınacaktır.

Kadroya Alınacak Personel Unvanları

Büro Personeli

Unvan Kamu Şartları

İnsan Kaynaklarında yönetimi, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yönetimi, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi, büro yönetimi, yönetici asistanlığı, adalet veya hukuk büro yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği, işletme yönetimi, maliye, muhasebe ve vergi uygulamaları, gıda kalite sağlık kontrol, gıda kalitesi sağlık kontrolü, gıda analizi, gıda teknolojileri, gıda teknikerliği, fermantasyon, fermantasyon teknikerliği vb. ön lisans alanlardan mezun olunması.

C sınıfı iş sağlığı ve güvenliği sertifikasına sahip olmak.

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Bilgisayar işletmeni sertifikaya sahip olmak.

ÖSYM tarafından 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Seçme Sınavlarından en az 60 puan alınmış olması.

Kamu Alım Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlardan emeklilik maaşı veya yaşlı bakım ayılığı almıyor olmak.

Adayların en az öğrenim seviyeleri ön lisans olmaları.

Personel aday kişinin devlet tarafınca kamu haklarından elinden alınmamış olması.

Herhangi bir kurumdan disiplin yoluyla çıkarılmamış olmak.

Adaylardan İstenecek Evrak Türleri

Müracaat formu.

Diploma veya mezuniyet belgesi.

Tercih edilen unvan için 2022 yılı Kamu Seçme Sınav sonuç belgesi.

2 adet fotoğraf.

Adli sicil kayıt dosyası.

Nüfus cüzdanı.

Askerlik hizmet durum belgesi.

Personel Başvuru Adresi ve Süreçleri

Kamu ilan sayfasında yayınlanan personel başvuruları 3 Şubat 2023 ile 17 Şubat 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.

Başvurular Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı( Kuzey Kent Orgeneral Atilla Ateş Paşa Caddesi No: 19 Merkez- Kuzeykent/Kastamonu adresinde şahsen başvurular alınacaktır. Adaylar posta ile başvurdukları zaman postalardan gecikecek evraklardan ve eksik beyan olarak gelen evrak sorumluğu adaya aittir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR