Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 16:41

Üniversite Kurumuna 9 Farklı Unvanda Kamu Personeli Alımı

Üniversite kurumuna personel istihdamı gerçekleştirilmek üzere 9 farklı unvanda personel alımı gerçekleştirmeye başlatıldı. 23 Şubat itibari ile başvurular başlatılmış olup halen devam etmektedir. Adaylara duyurulur.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 26-02-2023 21:38
Üniversite Kurumuna 9 Farklı Unvanda Kamu Personeli Alımı

Üniversite Rektörlüğü tarafından Personel Alım Detayları
Üniversite kurumunda bir çok alan pozisyonda personel ihtiyacı artmasına yönüyle üniversite rektörlüğü tarafından yeni bir kararla birlikte personel kontenjanlarını artırılarak kamu dairesine personel istihdamı sağlanacagını duyurdu. Üniversite kurumuna alınacak personel adaylarından istenilen şartları sağladıkları durumda kamu başvurularında bulunabileceklerdir. Aday kişiler başvuruları yapıldıktan sonra müracaat süreçleri bitmesi ardından hızlı bir şekilde personel değerlendirmesine tutularak koşulları sağlayan adayların atama işlemleri gerçekleşecektir. Atamaları gerçekleşen adayların sonradan herhangi bir gereksinim eksikliği tespit edildiği durumda görevine son verilecektir. Adaylar müracaat ederken verecek evrakların ve bilgilerin doğruluğundan emin olmaları gerekmektedir.
Alınacak Personel Unvanları
Koruma ve Güvenlik Görevlisi 7 Bay 3 Bayan Personel- Destek Personeli Temizlik 4 Bay 1 Bayan- Bahçıvan 1 Bay-  İnşaat 1 Bay- Marangoz 1 Bay- Sıhhi Tesisatcı 1 Bay- Boyacı 1 Bay- Elektirikci 1 Bay- Büro Personeli 8 Bay, Bayan personel alımı sağlanacaktır.
Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması. 
Adli sicil kaydı bulunmaması.
Vardiyalı çalışabilecek.
Çalışmasına engel edecek sağlıksal problemleri bulunmaması.
2022 ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Seçme Sınavlarına girmiş olmaları.
Adayların eğitim seviyeleri en az lise- Ön lisans alanlardan mezun olunması.
Güvenlik Görevlisi adayları için boy oranları 170 cm uzunlugunda olunması.
Kamu Seçme Sınavlarından en az 55 puan bazın oluyor olmak.
Sosyal Güvenlik Kurumlarından emeklilik aylığı almıyor olmak.
Kamu Adaylarından İstenecek Evrak Türleri
Başvuru Formu, Diploma veya Mezuniyet Belgesi, Nüfus cüzdanı, Kamu Seçme Sınav Sonuc belgesi, Belirtilen unvan alanlarından sertifikalar, 1 adet fotograf evrakları hazırlanarak müracaat edilecektir.
Başvuru Adresi ve Süreçleri
Kurum personel adayları Galatasaray Üniversitesinden şahsen başvurular alınacaktır. Başvuru süreçleri 23 Şubat 2023 ile 10 Mart 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.
Alım Yapacak Üniversite Kurumu
Galatasaray Üniversitesi
 

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR