Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:27

Üniversite Hastanesine 100 Devlet Memur Başvuru Ekran Detayları Kamu İlanda

Üniversite hastanesine 100 devlet memuru istihdamı sağlanacaktır. Yayınlanan ilanda 100 personel görevlisi farklı unvanlarda memur alım ekran detayları ilan detayımızda verilmiştir. Üniversite hastanesine başvuracak adaylara bilgilendirme aşağıda verilmiştir.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 27-01-2023 17:22
Üniversite Hastanesine 100 Devlet Memur Başvuru Ekran Detayları Kamu İlanda

Farklı Unvanlarda Personel İstihdamı

Üniversite hastanesine rektörlük tarafından kadro incelemesinde bulunarak kadro alanların genişletilmesinde uygun görmüş olup yeni kadro alım kararı vererek Üniversite Kurum hastanesime 100 devlet memuru alım yapılacağını kesinleştirerek kamu ilanda başvuru kılavuzunu yayınlamıştır. Yayınlanan başvuru kılavuzunda devlet kamu adaylarına Rektörlük tarafından belirtilen memurluk başvuru nitelikleri belirtilerek adaylara yayınladı. Adaylar başvuru kılavuzunda belirtilen koşulları okuyarak kendi mesleki alan grubunda tercih unvan seçimleri yapabileceklerdir. Tercihler yapılıp başvurularını tamamladıktan sonra insan kaynakları tarafından sistem kontrolünden geçirilerek adaylar seçilecektir. Şartları taşıyan adaylar personel kayıt girişleri gerçekleştirerek göreve başlatılacaktır.

Alınacak Personel Unvanları ve Alan Nitelikleri

Büro Personeli: Genel işletme, İşletmecilik İş idaresi, Ticaret ve Yönetim, Endüstriyel Yönetim, Orta Kademe Yöneticilik, Girişimcilik ve Proje Yönetimi, Asistanlık, İşletme Organizasyonu, Büro yönetimi, Sekreterlik, Yönetici asistanlığı, Ofis teknolojileri, Büro hizmetleri, Personel yönetimi, Muhasebe, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Bilgisayarlı Muhasebe ve Vergi Uygulamaları vb. alanlardan mezun olunması gerekmektedir.

Destek Personeli (Hasta Bakımı-Temizlik- Şoförlük- Basit Bakım ve Onarım İnşaat- Doğalgaz Onarımı gerektiren nitelikler); Ortaöğretim mezunu-Üniversite kurumlarında iç ve dış temizlik görevlisi olarak çalışabilecek- Hijyenik belgesi bulunan-Temizlik kadrosunda herhangi bir temizlik alanda çalışmasına engel edici sağlıksal sorunsalı bulunmaması. Hasta ve Bakım alanı için, Hasta ve Engelli Yaşlı bakımlarını yapabilecek- ebe yardımcılığı ve hemşire yardımcılığı sertifikasına sahip olması.

Şoför alanında istenecek nitelikler; Otobüs şoförlüğü otobüs kaptanlığı ön lisans alanlardan mezun olmak. D sınıfı sürücü belgesi bulunması.

Basit Bakım ve Onarım İnşaat Koşulları; İnşaat teknoloji alanından mezun olmak veya inşşat yetenek beceri yetisine sahip olunması.

Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi; Tesisat ve Enerji Sistemleri alanlardan mezun olmak, Doğalgaz Ateşçisi sertifikası bulunması, ısıtma ve havalandırma tesisatı işlerinde en az 1 sene iş deneyimi bulunması.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Ön Lisans dallarından mezun olmak. Erkek personel adayları en az boy oranları 167 cm olması. Özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Bayan personel adayların boy oranları ise 162 cm olması.

Hemşire: Hemşirelik, Sağlık Memurluğu veya Hemşirelik Sağlık Hizmetleri lisans dallarından mezun olmak.

Sağlık Teknikeri: Radyoloji, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri Önlisans fakültelerden mezun.

Kamu Personel Başvuru Genel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adli sicil raporu bulunmaması.

Görevini yapmasına sağlıksal sorunları bulunmaması.

Üniversite kurumunda iç dış kapsamı içerisinde çalışmasına elverişli olunması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emekli veya yaşlılık bakım aylığı almıyor olmak.

Personel adayların güvenlik soruşturmaları olumlu olması.

Öğrenim seviyeleri en az lise maksimum lisans alanlardan mezun olmak.

Başvuru İçin İstenecek Personel Şartları

4 Adet Fotoğraf.

Personel Başvuru Formu.

Mezuniyet Belgesi.

Özgeçmiş CV dosyası.

Kimlik kartı fotokopisi.

Adli sicil dosyası.

Erkek personel adayların askerlik hizmetlerini bitirdiğine dair evrak.

Başvuru Tarih Süreçleri

Kamu personel adayları 27 Ocak 2023 ile 10 Şubat 2023 tarihleri arasında Üniversite Personel Daire Başkanlığından Şahsen Müracaatlar alınacaktır.

Alım Yapacak Üniversite Kurumu

Bülent Ecevit Üniversitesi

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR