Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:59

Üniversite Bünyesinde 157 Kamu Personeli Alım Süreçleri Başlatıldı

Üniversite bünyesinde 157 devlet personelleri istihdam edilmek üzere farklı unvanlarda personel alımları başlatılmıştır. Başlatılan devlet personeli alımlarında başvuru kılavuzu sayfamızda belirtilmiştir.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 02-02-2023 00:39
Üniversite Bünyesinde 157 Kamu Personeli Alım Süreçleri Başlatıldı

Farklı Unvanlarda Personel Alımları

Üniversite dairesine devlet personel alımları 1 Şubat 2023 itibari ile başlatılmıştır. Devlet kurumunda kamu memuru olmak isteyen personel adaylara müjdeli memur alımını kamu ilan sayfamızda yayınlanmıştır. Kamu kurum hakkında istenilen unvanlar ve alınacak personel kadro unvan şartları belirtilmiştir. Ayrıca başvuru süreçleri ne aralıkta ne zaman başvuruların yapılması gerek olduğuna dair bilgilendirmeler personel adaylarımıza sunulmuştur.

Alınacak Unvan Şartları

10 Büro Personeli: Büro yönetimi- Büro Yönetimi ve Sekreterlik- Yönetici Asistanlığı- Sekreterlik- Ofis Teknolojileri- Büro Hizmetleri- İnsan Kaynakları- Personel Yönetimi- İnsan Kaynakları Yönetimi- Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik- İşletme Yönetimi- Muhasebe ve Vergi Uygulamaları- Nüfus ve Vatandaşlık- Çağrı Merkezi- Sosyal Güvenlik alanlardan mezun olunması.

10 Koruma Güvenlik Görevlisi: Özel Güvenlik silahlı silahsız kimlik kartına sahip olmak.

49 Destek Personeli: Bahçecilik- Yaşlı Hizmetleri- Otobüs Şoförlüğü alanlardan Mezun olunması.

1 Fizyoterapist: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerden mezun olmak.

1 Psikolog: Psikoloji alanlardan mezun Lisans

1 Mühendis: Biyomedikal alanlardan mezun.

4 Ebe: Ebelik dallarından mezun olunması.

58 Hemşire Personel Alımı: Hemşirelik, Sağlık Hizmetleri, Sağlık Memurluğu, Ebelik, vb. sağlık dallarından mezun olunması lisans.

20 Sağlık Teknikeri: Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, Radyoterapi, Tıbbi Laboratuvar, Ambulans ve Acil Bakım, Acil Yardım Teknikerliği vb. alanlardan mezun olmak.

3 Farklı Sağlıkçı Alımı: Lise mezunu olup Sağlık hizmetlerinden ve Anestezi- Reanimasyon alanlardan mezun olunması.

Üniversite Kurumuna Başvuru Tarih Süreçleri ve Müracaat Yolu

Üniversite kurum web sitesi sayfasından online olarak başvurular alınacaktır. Başvuruların 1 Şubat 2023 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında müracaatları sağlanacaktır.

Alım Yapacak Üniversite Kurumu

Personel Alımı Düzce Üniversite gerçekleştirecek olup adaylar düzce Üniversitesi kurumu sitesinden başvurular alınacaktır

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR