Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 21:18

Ulaştırma Bakanlığı Ortamla Maaşla Kamu Personel İstihdamı

Ulaştırma Bakanlığı bünyesinde yeni kamu istihdamları yayınlandı. Devlet kurumunda memur alım süreçleri devam etmekte. Memur alımlarına kimler başvuruda bulunabilecek ilgili bilgilendirme aşağıda verilmiştir.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 29-01-2023 00:36
Ulaştırma Bakanlığı Ortamla Maaşla Kamu Personel İstihdamı

Ulaştırma Bakanlığı Personel Alımları Devam Ediyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devlet dairesine kamu memur alım süreçlerini başlatmış olup başvuruların sonuna doğru gün olarak ilerlemekte. Başvuruda bulunacak kamu adayları verilen başvuru süreçleri içerisinde başvurmaları gerekmektedir. Süreçler sona yaklaşırken adaylara hatırlamak üzere kamu ilanımızda yayınlamış bulunuyoruz. Devlet personel alım süreçleri dışında başvuran aday olursa başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu sebepten ötürü aday kişileri hızlı bir şekilde ve müracaatlarını son güne bırakmamaları önerilir. Kamu kurum tarafından belirtilen nitelik şartları sağlayan adaylar ön müracaatta bulunabileceklerdir. Başvuru ile ilgili şartları aşağıda verilmiştir. Adaylar koşulları okuyarak hangi koşul şartlara göre alım sağladıklarına dair bilgilendirme yapılmıştır. Ön şartları sağlayan kişileri müracaatları onaylanacaktır. Onaylandıktan sonraki aşamada ise 2 aşama kalmaktadır geriye. Bu aşamalar sözlü ve yazılı sınav olmak üzere 2’e ayrılmıştır. Başvuruların alınması sonra ayrı yeten mülakat başvurularında alınacaktır.

Personel Alım Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Personel aday kişilerin; işletme, iktisat, idari bilimler, siyasal bilim, hukuk vb. ön lisans ve lisans fakültelerden mezun olmak.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından herhangi bir emeklilik maaşı veya yaşlı bakım aylığını almıyor olmak.

Başka kurumlardan disiplin yollarıyla atılmamış olmak.

Akli ruhu dengesi yerinde olmak.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Seçme Sınavlarından 2021-2022 yıllarında yapılan kamu sınavlarından en az 80 puan baz değerinde olmak.

Her türlü zorlu hava şartlarına uyabilmek.

Vardiyalı çalışabilecek.

Yoğun ve tempolu şekilde çalışılabilmesi.

Devlet Kurumuna Başvuru Süreçleri ve Adresi

Kamu adayları 23 Ocak 2023 ile 3 Şubat 2023 tarihine kamu memurluk başvurularına müracaat edebileceklerdir. Verilen süreçler içerisinde başvurular alınacaktır.

Alım Yapacak Unvan Birimi

Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Memur alımı gerçekleştirecektir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR