Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 18:44

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Farklı Unvanlarda Personel Alımı

Türkiye Radyo ve Televizyon kurumuna personel istihdamı geldi! Talep edilen personel istihdamların farklı unvanlarda çok sayıda personel alımı sağlanacağı TRT kurumu tarafından ilanen duyuruldu.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 05-02-2023 13:25
Türkiye Radyo Televizyon Kurumu Farklı Unvanlarda Personel Alımı

TRT bünyesinde Personel Alım Detayları

Kamu Devlet statüsünde olan TRT kurumuna personel istihdamı yayınlandı. Yayınlanan kamu ilanını televizyon kurumunca kamu resmi sayfasında duyurdu. Kurum tarafında birçok dallarında personel alımını başlattı. Alınacak personeller kurum tarafında belirtilen pozisyon unvanlara göre tercih yapabileceklerdir. Yapılacak pozisyon dallarına başvuru esnasında mesleki yeterliliğini sağladığını gösteren resmi olarak mezun veya diploma bilgisi istenmektedir. Ayrıca adaylara belirtilen alan hakkında sertifikaları ve deneyim olduğunu göstererek evraklarda istenecektir. Başvururken adayların başvuru şartlarını dikkate alarak başvurmaları önemle arz edilir. Adayın alan yeterliliği taşımadı tespiti durumda adaylığı veya görev esnasında tespit durumda ise görevine son verilecektir. Bu sebeple koşul gerektiren niteliklere dikkate alarak başvurmaları gerekmektedir. Alınacak personel unvanlar aşağıda listelenmiştir.

TRT Bünyesinde Alınacak Unvanlar

TRT World ve Graphic ve Editör, TRT Arabi, Correspondent, Senior Financial Analyst, Senior Planning Producer, English, Digital Camping,, Spanish, Audience Engagement, Urdu And, Visual Brand Ofter, Senior Editor, Publicity end, Head of business Insights, TRT Deutsch, Senior Editors, TRT World London, Planlama Uzmanı, Raporlama uzmanı, Associate Engineer, Audience, Maneger, Customer Service, Programme editör vb. unvanlarda alımlar sağlanacaktır.

Alınacak Personel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Olmak.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Adayların öğrenim seviyeleri lise- Önlisans- Lisans alanlardan olması gerekmektedir.

İngilizce diline sahip.

İdari hizmet işlerini yapabilecek.

Ofis ortamında mesai saatlerinde disiplinli çalışabilmesi.

Microsoft Office yazılımlara hâkim.

Verilen görevi gün içerisinde tamamlayabilmesi.

Kamuya Personel başvuru Süreçleri

TRT kurumuna başvurular şubat ayı kadro düzenlemesi ardından Mart ayı itibari ile personel başvuruların başlanması beklenmektedir. Başlanacak personel alımları mart ayı itibari ile başlayacaktır. Kamu adayların TRT bünyesine başvuracaklar web sayfamızı takibinde kalarak anlık güncel bilgilere değine bileceklerdir. Anlık bir geliş ile birlikte kamu ilan sayfamızda yayınlanmaktadır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR