Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 18:26

Türk ve Alman Üniversitesi Ortalama Maaşla Kamu Memur Alımı

Türk ve Alman Üniversitesi ortalama bir gelirde maaş ile kamu kurumuna personel alım kılavuzunu yayınladı. Yayınlanan personel alım kılavuzunda hangi alanlardan personel ihtiyac olundugu belirtidi. Adaylara duyurulur.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 07-03-2023 01:01
Türk ve Alman Üniversitesi Ortalama Maaşla Kamu Memur Alımı

Kamu Personel Alım Detayları
Türk ve Alman Üniversite kurumuna farklı unvanlarda çok sayıda personel alım yapacagını ilan kılavuzunda yayınladı. Rektörlük tarafından onay kararı alınması sonrası kamu ilan sayfasında personel başvuru kılavuzu birlikte ile gün itibari başvuru süreçleri başlatılmıştır. Kamu aday olmayı bekleyen kişiler kılavuzda belirtilen şartları okuyup taşıyıp taşımadığını kontrolünde bulunarak ön müracaatta bulunabileceklerdir. Adaylara daha hızlı bir erişim sağlanması üzerine web sayfamız olan kamu ilan sayfamızda başvuru kılavuzuna yönelik bilgilendirmeler verilmiştir. Adaylar sayfamızdan hızlı bir şekilde bilgilendirmeyi elde ederek daha hızlı şekilde ön başvuruda bulunabileceklerdir. İlgili bilgilendirme aşağıda verilmiştir.
Kamuya Alınacak Personel Unvanları
Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Destek Personeli( Şoför/ Temizlik Görevlisi/ Teknisyen/ Boyacı,Sıvacı) Tekniker, Mühendis, Psikoloğ, Kütüphaneci, Büro Personeli, Avukat, İşçi
Personel Başvuru Koşullar
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.
Adli sicil kaydı bulunmaması.
Sosyal Güvenlik kurumlardan herhangi bir yaşlı bakım aylığı almıyor olmak.
Erkek Personel adayların askerlik hizmet sürelerini fiilen bitirmiş olmaları.
Adayların mezun olması gereken meslek dalları: İktisat- İşletme- Maliye- Çalışma Ekonomisi- İnsan Kaynakları- Kamu Yönetimi- Kamu Yönetimi- Siyaset Bilimi- Muhasebe- Finansal Yönetim- Araştırma Laboratuvaları- Bankacılık- Kütüphanecilik- Psikoloji- Mikane- Bilgisayar Operatörlüğü- Grafik Tasarımı- Bilgisayar Programcılığı- Bilgisayar Teknolojisi- İş Sağlıgı- İşçi Sağlıgı- İnşlaat Teknolojisi vb. alanlardan mezun olmak.
Mezun Seviyeleri ise ortaöğretim, lise, Ön lisans, Lisans alanlardan diploma bulundurmak
Kamu Başvuru Adresi ve Süreçleri
Kamu personel adayları başvuru formuyla birlikte Türk Alman Üniversitesinde şahsen başvurular alınacaktır. Başvuru süreçleri ise 6 Mart 2023 ile 20 Mart 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR