Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 11:51

Tarım ve Genel Müdürlüğü Düşük KPSS İle Devlet Dairesine Sözleşmeli Personel Alımı

Tarım ve Genel müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sözleşmeli personel alımı başvuruları alınmaya başlandı. 1. Aşamada gerçekleşen ön başvuruları onaylanan adayların 2.aşamada mülakat başvurularını yaparak mülakatlara katılım sağlayabileceklerdir.

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 17-01-2023 16:40
Tarım ve Genel Müdürlüğü Düşük KPSS İle Devlet Dairesine Sözleşmeli Personel Alımı

Ön başvuru Sonrası Mülakat Başvuru Alınması

Tarım ve Genel müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kamu personel alımların ön müracaatları alınmış olup ön başvuru değerlendirmesinden geçen adayların 2. Aşamada gerçekleşecek olan mülakat başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Mülakat müracaatlarını yapmayan adaylar personel mülakatlarına tabi tutulmayacak adaylığı sonlandırılacaktır. Başvuru yapmayan kişi kendi sorumluluğu altındadır.  Adaylara tanınan süreçler içerisinde müracaatları etmeleri gerekmektedir. Devlet dairesine 7 farklı unvanda personel alımı gerçekleşecektir.

Personel Alımı Genel Başvuru Nitelikleri

Türk uyruğunda kayıtlı olmak. Adli sicil kaydı bulunmaması. Herhangi bir adına açılmış mahkme durumu olmamış olması. Kişisel haklarından yoksun bırakılmamış. Adayın en az ön lisans maksimum Lisans alanlarından mezun.

Alınacak Personel Branşı

Tarla Bitkileri, Bitki koruma, Tarımsal Yapılar ve Solunum, Zootekni, Veteniner Hekim, Tekniker (Bilgisayar), Veteriner Sağlık

Personel Alımı Başvuru Adresi ve Tarihi

Personel başvuruları 17 Ocak 2023 ile 27 Ocak 2023 tarihleri arasından Tarım İşletmeleri genel Müdürlüğü İnsan Kaynaklarından şahsen veya posta ile başvurularını tamamlayabileceklerdir.

Başvuru Esnasında istenecek Evrak Türü

Diploma belgesi veya onaylı öğrenim belgesi, KPSS Puan sonuç bilgisi, bir adet vesikalık, Nüfus Fotokopisi,

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR