Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 16:42

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Kurumuna Yüksek Maaşla Personel Alım İlanı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik kurumlarına yüksek maaşla personel istihdam edilmek üzere personel görevlisi alınacaktır. Sigorta bünyesinde çalışabilecek ve uyum sağlayabilecek kurum personeli alımları başlatılmıştır.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 03-03-2023 21:06
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Kurumuna Yüksek Maaşla Personel Alım İlanı

Sigorta Kurumlarına Personel Temin İlanı
Sigorta ve Özel Emeklilik Kurumuna yüksek maaşla çalıştırılmak üzere personel alımlarını yayınladı. Kamu ilan sayfasında yayınlanan personel alım ilanında belirtilen kurum şartlarını taşıyan adaylar ön müracaatta bulunabileceklerdir. Başvuru süreçleri içerisinde başvuracak adaylar ön bilgilendirmelerin esas doğruluklarını kontrol ederekn müracaat etmeleri gerekmektedir. Başvuru bilgilendirme doğrulugunda aksi gösteren bilgilendirme olması durumda başvuruları sonlandırılıp veya göreve başlatıldıktan sonra tespit edilen kişilerin ise görevine son verilecektir. Kurum personel başvuru formunu dikkatli bir şekilde doldurulması gerekmektedir.
Alınacak Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.
Adli sicil kaydı bulunmaması.
Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylıgı veya yaşlı bakım aylıgı almıyor almak.
Herhangi bir kamu kurum veya kurulışlardan disiplin yoluyla yüz kızartıcı suçlardan iş veren tarafınca çıkarılmamış olmak.
Görevini yapmasına engel edeci sağlıksal problemleri bulunmaması.
Adayların kurum ortamında mesai saatlerine uyum sağlayabilmesi.
Kurum tarafından belirlenen işyeri disiplin kurullarına adapte olabilmesi.
Gün içerisinde verilen görevleri aksatmamaksızın tamamlanması.
Adayların mezun olması gereken alan bölümleri; hukuk- iktisat- işletme- iktisadi ve idari bilimler fakültesi- siğortacılık- endüstri mühendisliği- işletme mühendisi- aktüerya bilimleri- ekonometri- işletme mühendisliği- matematik vb iligili alanlardan mezun olunması gerekmektedir.
ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Seçme Sınavlarına Katılmış Olmaları gerekmektedir. Adayların KPSS puan türünün en az 75 puan bazın olmuş olmak.
Kamu Dairesine Alınacak Unvan Listesi
Sigortacılık Uzman Yardımcısı( Ekonomi/ Fİnans/ Aktüerya/ Hukuk/ Bilişim) Unvanlarında personel istihdamı sağlanacaktır.
Personel Başvuru Şekli ve Süreçleri
Kamu adayları personel başvurularınu 3 Mart 2023 ile 8 Mart 2023 tarhileri arasından online şekilde Kariyer kapısından Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu adresinden müracaatlar alınacaktır.
 

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR