Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:59

Şehir Hastanesi 15 Bin TL ile Devlet Personeli Alım Duyurusu Yayınlandı

Devlet Hastanesi kurumunda yeni kamu personeller istihdam edileceğini duyurdu. Duyurulan kamu personel alımlarına kimler başvuruda bulunabilecek? Başvuru Süreçleri nedir? Kaç personel kadrosu alımı gerçekleşecek? İlgili detaylar aşağıda verilmiştir.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 30-01-2023 23:45
Şehir Hastanesi 15 Bin TL ile Devlet Personeli Alım Duyurusu Yayınlandı

Devlet Kurumuna Farklı Unvanlarda Personel İstihdamı

Devlet kurumu olan Şehir Hastanesine farklı unvanlarda olmak üzere yeni kamu personelleri istihdam edilmek üzere personel alımları yapılmaya karar verilmiştir. Şu anda karar verilen personel alımları için kadro genişleme düzenlemeleri yapılmaktadır. Ve ayrıca yeni kamu personelleri alımları sonrası mesai saatlerinde görev ve nöbet saatlerinde değişiklik planlamaları yapıldıktan sonraki aşamalarda personel başvuru süreçleri aktif edilecek. Süreçler aktif edildikten sonraki aşamada adaylar başvuru kılavuzunda unvan liste koşullarına bakarak ön tercihte bulunduktan sonra başvurular alınıp değerlendirmeye alınacaktır. Kurum tarafından belirtilen başvuru koşulları taşımayan adayların sonradan tespit edildiği durumda adaylığına son verilecektir adaylara duyurulur!

Kamu Dairesine Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adli Sicil dosyası bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emekli olunması.

Herhangi bir başka iş kurumlarından disiplinsizlik yoluyla atılmamış olması.

Görev ve Mesai saatlerine uyum sağlayabilecek.

Gün içerisinde verilen görevlerini aksatmadan gün içerisinde bitirip bir sonraki güne aksatmaması.

Erkek personel adayları askerlik hizmet görevlerini fiilen bitirmiş olmaları.

Kurum Bünyesine Alınacak Personel Unvanları

Aşçı, Aşçı yardımcısı, Temizlik Görevlisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Bahçıvan, Sıhhi Tesisatçı, Kalorifer ateşleyicisi, Fizyoterapist, Diyaliz Personeli, Hemşire, Hasta Bakıcı, Sağlık Personeli, Çamaşırhane, Psikolog, Sosyolog alan unvanlarından personel alımları sağlanacaktır.

Şehir Hastanesine Başvuru Tarih Süreçleri Nedir?

Devlet kurumu olan Şehir Hastanesi çok sayıda kamu personel istihdamı sağlanması üzere personel kadro düzenlemesinde harekete geçerek yeni devlet personel alımlarını başlatmak üzere planlamalar devam etmektedir. Kısa süreç içerisinde planlama aşaması bittikten sonra başvuru kılavuzu yayınlanarak kamu bünyesinde memur alımları başlatılacaktır. Adayların kamu ilan sayfamızı takibinde kalarak güncel anlık bilgilerin paylaşılması ile kişilerin hızlı bilgilendirmesinde ve hızlı bir süreçler içerisinde başvuruların alınmasında olanak sağlayacaktır.

Alım yapacak Hastane Kurumu

Ankara Etlik Şehir Hastanesi

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR