Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:11

Sanayi Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Sanayi Bakanlığında çalıştırılmak üzere birden çok personel istihdamlar alacağını yayınladı. Alınacak personel kişiler Bakanlık tarafından belirtilen kriterlere göre alımlar sağlanacaktır. Kriterler en düşükten en yükseğe dogru listelenmiştir.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 07-01-2023 23:42
Sanayi Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı

Bakanlık Bünyesinde Personel Alım Detayları

Sanayi bakanlığı tarafından yeni personel istihdamları sağlanmak üzere en düşük nitelikten en yüksek niteliklere göre farklı branş alanlardan alım sağlayacağını yayınladı. Bu nitelikleri sağlayan adaylar alınacaktır. Alımlar ÖSYM tarafından yapılacak olup kamu Seçme Sınavına göre sınav puanı baz alınarak personel alımları gerçekleşecektir. Başvurular tamamlandıktan sonra ÖSYM merkezi ataması yapılması sonucunda alımlar sağlanacaktır. Adaylar AİS sayfasından kullanıcı girişlerini veya e-devlet girişlerini gerçekleştirerek AİS arayüzünden öğrenebileceklerdir.

Alınacak Branş Türleri

Destek Personeli (Temizlik Personeli), Destek Personeli, Büro Personeli, Mühendis, Şehir Plancısı toplam 41 personel alımları sağlanacaktır. 

Personel Alım Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması. 

İstenilen eğitim seviyesi; Ortaöğretim, Lise, Ön Lisans, Lisans alanlarından mezun

Kamu Seçme Sınavlarına katılmış.

Yeterli Puanı Almış Olması.

Adli sicil kaydı bulunmuyor olması.

Kişinin kamu haklardan yoksun olmaması.

Belirtilen branş türlerindeki nitelikleri karşılıyor olmak.

Başvuru Tarihi ve Müracaat şekli

Adaylar başvurularını ÖSYM sayfasından kamu tercih bölümünden başvurularını yapabileceklerdir. Kişiler başvuru yapabilmeleri için belirtilen tarih aralıklarında müracaatlarını tamamlamaları gerekmektedir. Bu tarih aralığı 6 Ocak 2023 ile 11 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

AdminAdmin

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR