Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 03:45

Pamukkale Üniversitesi 23 Farklı Unvanda Kamu Personel Alım İlanı

Devlet Kurumları sürekli kamu personel alımları yapmaya devam ediyor. Şuaınki Devlet Kurumu olan Pamukkale Üniversitesi 23 Farklı unvandan birden çok meslek dalında kontenjan açarak devlet personeli alımlarını başlattı.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 19-04-2023 09:21
Pamukkale Üniversitesi 23 Farklı Unvanda Kamu Personel Alım İlanı

Kamu Personel Alım Detayları

Üniversite kurumunda idari hizmetleri diğer hizmetler alanlarından kontenjan açılarak memur istihdamı sağlanacaktır. Sağlanacak personel istihdamında Üniversite Rektörlüğü tarafından belirlenen meslek branş şartlarını taşıyan her aday müracaat edebileceklerini duyurdu. Meslek branş şartlar/ Genel başvuru yönetmenlik şartları ilan kılavuzunu web sayfamızda yayımlayarak siz adaylarımıza sunmuş bulunuyoruz. Başvuru genel şartları neler? Müracaat adresi nereden olmaktadır? Meslek alanında istenilen nitelikler neler? Kimler müracaat edebilecek? İlgili bilgilendirme aşağıda detaylıca verilmiştir.

Alınacak Unvanlar

Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ Basit Bakım Onarım/ Şoför/ Bahçe Bakım Temizlik/ Isıtma Temizlik/ Destek Personeli/ Hasta Bakım ve Temizlik/ Büro Personeli/ Antrenör/ Teknisyen/ Teknisyen/ Tekniker/ Mühendis/ Spor Uzmanı/ Sağlık Fizikçisi/ Diğer Sağlık Personeli/ Sağlık Teknikeri/ Röntgen Teknisyeni/ Eczacı/ Diyetisyen/ Biyolog/ Fizyoterapist/ Hemşire

Meslek Branş Nitelikleri

Özel Güvenlik Görevlisi: Kamu Asayişini Sağlayabilmesi/ Kamu Seçme Sınavından En az 50 Puan almış olması/ Güvenlik Görevlisi Kimlik kartı olması.

Basit Bakım Onarım: Ortaöğretim Kurumlarından mezun olmak/ Oksijen ve elektrik kaynakçısı olarak en az 2 yıl mesleki deneyime sahip olmak/Millî Eğitim Bakanlığınca Geçerliliğini yitirmemiş ustalık belgesi/ B sınıfı ehliyeti bulunması/2022 Kamu Seçme Sınavından 50 puan almış olması/ Alüminyum Doğrama İşlerin 2 yıl deneyim bulunması/ Fayans, seramik ve karo döşemecisi olarak yıl mesleki deneyime sahip olmak/ Kaba ve ince sıvı yapabilmek/ İnşaat Alçı dekorasyoncu/ Alçı levha uygulayıcısı olarak en az 2 yıl olarak çalışmış olmak.

Şoför: Ortaöğretim Kurumlarından Mezun olmak/ E veya D sınıfı ehliyet bulunması/ SRC-2 ve SRC-4 belgeleri bulunması/ Psikoteknik belgesine sahip olmak/ Kamyon Şoförlüğü mesleğini en az 3 yıl yapmış olması/ Kamu seçme sınavından en az 60 puan bazın almış olmak.

Bahçe Bakım ve Temizlik: Ortaöğretim Kurumlarından Bahçecilik alanlarından mezun olmak/ Kamu seçme Sınavından 65 puan bazın olmak.

Destek Personeli: Ortaöğretim Kurumlarından mezun olmak.

Isıtma ve Temizlik Personeli: Ortaöğretim Kurumlarından mezun.

Hasta Bakım ve Temizlik Görevlisi: Meslek Liselerinden hasta ve yaşlı hizmetleri alanından engelli bakım bölümü mezunu olunması.

Büro Personeli: Maliye/ İktisadi lisans alanlarından mezun olmak.

Antrenör: Antrenörlük Eğitimi Lisans mezunu olmak/ Türkiye Jimnastik Federasyonu onaylı Artistik Jimnastik en az 3 kademe Eğitmenlik Belgesine sahip olmak.

Teknisyen: Ortaöğretim kurumlarından elektrik/ elektronik Teknolojisi/ Elektrik bobinaj/ Elektrik tesisatları ve pano Monitörlüğü/ Elektrikli ev aletleri teknik servisi/ Elektro Mekanik taşıyıcılar bakım ve onarımı/ Endüstriyel Bakım Onarımı

Tekniker: Bilgisayar programcılığı mezunu olunması/ Çağrı Merkezlerinde en az 1 yıl deneyim olması. Başlangıç düzeyde MSSQL sorgulama dili, iyi derecede Microsoft Office Programını kullanabilme.

Mühendis: Bilgisayar, Elektronik veya Elektronik ile haberleşme mühendisliği dallarından mezun olmak/ Kurumsal seviyede omurga yönlendirici ile uç birimlerde bulunmuş/ Network Sertifikalara sahip olması/ Kamu Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak.

Spor Uzmanı: Yüksek Lisans olması. Sağlık Fizikçisi: Yüksek Lisans

Sağlık Teknikeri: Sağlık Yüksekokullardan mezun.

Röntgen Teknisyeni: Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Mezunu.

Eczacı: Eczacılık alanlarından mezun.

Diyetisyen/Biyolog/Fizyoterapist/ Hemşire: Sağlık Yüksek Okullarından mezun olmak.

Personel Genel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olunması.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olmak.

Sağlık problemleri bulunmaması.

Belirtilen meslek niteliklerini karşılıyor olmak.

Personel Başvuru adresi ve Süreci

Kamu adayların başvurularını Pamukkale Üniversitesinde Şahsen Müracaatlar yapılacaktır.

Başvuru süreci: 13 Nisan 2023 ile 5 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR