Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:11

ÖSYM-33 Sözleşmeli Personel Alım ilanı Yayınladı- Başvuru Detayları

ÖSYM Başkanlığı tarafın kamu kurumunda istihdam edilmek üzere planlanan sözleşmeli personel alım ilanını yayınladı. Kamu ilan sayfamızda yayınlanan ÖSYM kılavuzu ilan detayları yazılmıştır. Kamu personel olarak başvuracak adaylar detaylarda ayrıntıları görebilirler.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 19-01-2023 02:02
ÖSYM-33 Sözleşmeli Personel Alım ilanı Yayınladı- Başvuru Detayları

Kamu Dairesine Memur Statüde Sözleşmeli Personel Alımı

ÖSYM Başkanlığınca açıklanan ilana göre resmî gazete yayınlanmış olan kamu kurumuna sözleşmeli personel alımını duyurdu. Duyurulan ilgili bilgiler kamu ilan sayfamızda güncel bilgiler olarak paylaşılmıştır. Alınacak personel alımında kurum tarafından istenilen talep şartlarını taşıyan adaylar ön müracaat edebilecek ve ön müracaat edildikten sonra adaylar değerlendirilerek başvuru niteliklerini karşılayan kişiler ön müracaatları onaylanacaktır. Sonraki aşamada ise mülakatlara tabi tutularak aday seçimine gidilecektir. Alınacak kadro unvan listeleri ve özel genel olmak üzere şartlar belirtilmiştir.

Alınacak Kadro Dağılımı Özel Nitelikler

Veri Tabanı Yöneticisi 2 Personel Alımı: Veri tabanı yöneticiliğinde 3 yıl deneyim tecrübesi olması- MS SQL Server kurulu, sorun giderme ve yönetme- Veri tabanları arasında doğru ve tersi yönde veri aktarımı-Yüksek erişilebilirlik- İyi derecede SQL, T-SQL bilgisine sahip. Performans İzleme.

Kıdemli İş Zekâsı Uzmanı (1 Kişi): İş Zekâsı uzmanı raporlama ve en az 5 yıl deneyim sahibi olmak. İleri düzeyde DAX, SQL, T-SQL bilgisine hâkim, Veri Ambarımı tasarımı, Dashoard geliştirme.

İş Zekâsı Uzman (1 Personel): MSCA:BI Routingi, Veri bilimi.

Kıdemli Sistem uzmanı 29 personel alımı sağlanacaktır.

Başvuru Adresi ve Şekli

Kamu Personel adayları 19 Ocak 2023 ile 2 Şubat 2023 tarihleri arasında müracaatlarını yapabileceklerdir. Adaylardan istenilen evrak türleriyle birlikte online adres yüklemeleri gerekmektedir. Başvuru yapılacak adres: Kariyer Kapısından girişlerini yaparak müracaatlar alınacaktır.

Başvuru Esnasında İstenecek Evrak Türleri

Kimlik kartı ve fotokopi, adayın en az KPSS 70 puan türüne sahip olduğunu gösterir belge, Yabancı dil sınav sonucu, Detaylı CV dosyası, Sosyal Güvenlik Kurumlarından emekli olmaması. En son mezun olduğu okul alan diploması.

Alınacak Kadro unvanı

Bilişim Personeli

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR