Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 06:50

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 7 Farklı Meslek Dalında Kamu Personel Alımı

Osmaniye Korkut Ata Üniversite Kurumuna 7 farklı meslek branşlarında kamu personel istihdamı yayınlandı. Gerçekleşecek olan istihdamlar başvuru kılavuzu yayınlandığı gün itibaren başvuruların alınması başlanmıştır. Adaylara Duyurulur.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 22-04-2023 09:55
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 7 Farklı Meslek Dalında Kamu Personel Alımı

Kamu Kurumuna Alınacak Personel Alım Bilgilendirmesi.

Kamu bünyesinde farklı meslek dallarından kadro alanları açılarak branş tercihleri yayınlanmıştır. Kamu adayları başvuru esnasında istedikleri meslek dallarına göre branş seçerek müracaat edebileceklerdir. Adaylar tercih sırasında başvuru kılavuzunu inceleyerek başvuru yapmaları gerekmektedir.  Kamu web sayfamızda başvuru kılavuzunda belirtilen özel ve genel olmak üzere şartlar verilmiştir. Adaylar başvuru yönetmenlikte belirtilen niteliklere göre müracaat etmeleri gerekmektedir. Aksi durumda nitelik taşımadığı meslek dalını tercih edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu Bünyesine Alınacak Personel Unvanları

Destek Personeli/ Bahçıvan/ Destek Personeli (SKS)/ Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ Tekniker (Basın, EBYS) / Bilgi İşlem/ Büro Personeli/ Mühendis unvanlarda personel alımları sağlanacaktır.

Personel Unvan Nitelikleri

 Destek Personeli: Ortaöğretim kurumlarından Tesisat Teknolojileri ve İklimlendirme alanlarından mezun olmak. Mezuniyet sonrası 2 yıl deneyime sahip olmak.

Destek Personel: Ortaöğretim kurumlardan Elektrik- Elektronik teknolojilerinden mezun olmak. 

Destek Personeli (Bahçıvan): Ortaöğretim kurumlarından herhangi bir alandan mezun olmak. Vardiyalı sistemden çalışabilmesi. Bahçe bakım ve peyzaj, Süs bitkilerinde budama, Peyzaj projesi uygulama alanlarında sertifikalara sahip olmak. Dış mekânda çalışmasına engel edecek sağlık problemleri bulunmaması.  Görev alanıyla çalışılan cihazlara hâkim olmak. Bahçıvan olarak çalışabileceğine dair sağlık kurullarından sağlık raporu.

Destek Personeli: Ortaöğretim kurumlarından mezun olmak. Temizlik görevlisi olarak çalışabilmesi. İlçe yerleşkelerinde yüksek katlı binalarında, açık ve kapalı alanlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel edecek durumu olmaması. Herhangi bir bulaşıcı hastalığı bulunamaması.

Destek Personeli (SKS): Yüksek kurumlarının herhangi bir ön lisans alanlarından mezun olmak. Görüntü ve ses sitemleri ustalık/ Kalfalık belgesine ve sertifikalara sahip olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Özel Güvenlik ve Koruma programı mezunu olmak. Türk Silahlı Kuvvetleri MYO veya Emniyet Genel Müdürlüğü MYO mezunu olmak. Bayanlar için boy 165 cm olması Erkek personel için boy oranları 170 cm olması gerekmektedir.

Tekniker Basın (Basın): Fotoğrafçılık ve Kameramanlık ön Lisans dallarından mezun olmak.

Tekniker (EBYS): Bilgisayar Programcılığı veya Bilgisayar Teknolojisi ön lisans dallarından mezun olmak.

Tekniker: Makine Ön lisans dallarından mezun olmak. Mezuniyet sonrası CNC, talaşlı imalat kaynak teknolojileri alanlarından en az 2 yıl mezun olmak.

Tekniker(Bilgi İşlem): Elektrik, Elektronik teknolojisi ön lisans alanlarından mezun olmak. Fiber optik terminasyonu veya karakterizasyonu konusunda sertifika sahibi olmak. Telekomünikasyon, elektronik haberleşme teknolojisi, elektronik haberleşme ön lisans dallarından mezun olmak.

Büro Personeli: Bilgi ve belge yönetimi/ Adalet/ Muhasebe/ İşletme/ Büro yönetimi ve Sekreterlik Ön lisans alanlarından ve lisans alanlarından mezun olmak.

Mühendis: Makine/ İnşaat/ Bilgisayar veya Elektronik alan mühendisliklerinden mezun olmak.

Personel Genel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması.

Adli sicil kaydı olmaması.

Sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olmak.

Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini fiilen bitirmiş olmaları.

Nitelikte belirtilen meslek dallarından mezun olmak.

Kamu Personeli Başvuru Süreçleri ve Adresi

Devlet memur adayları müracaatlarını online olarak kariyer kapısından gerçekleştirebileceklerdir.

Başvuru süreçleri 19 Nisan 2023 ile 3 Mayıs 2023 tarihleri arasında müracaat edilmesi gerekmektedir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR