Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:37

Osmangazi Belediyesi Ortaöğretim Düzeyde 25 Kamu Personel Alımı

Osmangazi Belediye kurumu tarafından devlet personel alım ilanlarını yayınladı. Geçtiğimiz günlerde kadro planlamaları yapılmakta iken planlamalar 3 Şubat 2023 günü itibari ile belirlenip kılavuz yayınlanmıştır.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 03-02-2023 16:19
Osmangazi Belediyesi Ortaöğretim Düzeyde 25 Kamu Personel Alımı

Belediye Başkanlığına Personel İstihdamı

Osmangazi Belediye başkanlığı tarafından 2 farklı unvanda kamu memur alımı ilan etti. Kamu bünyesinde memur statüsünde olarak çalışmak isteyen adaylara müjdeli ilan geldi. Düşük şart ve koşullarda kamuya memur alım başvurularını yapabileceklerdir. EN düşük koşulları Başkanlık tarafından belirtilerek kamu ilana sunulmuştur. İlan kılavuzunda kimler hangi memur statüsünde başvuruda bulunabilecek? Hangi pozisyonlarda görevlendirme verilecek? İstenilen öz nitelikler neler olacak? Başvuru süreçleri nelerdir? İlgili sorularınıza kılavuz içerisinde belirtilen önemli hususları kamu ilan sayfamızda paylaşarak belirtilmiştir. Adayların başvuru şartlar kısmı altında ve müracaat adres altın yazılan nitelikleri okuyarak ilgili yönetmenlik ve başvuru şeklini öğrenebileceklerdir.

Kamuya Alınacak Unvanlar

Zabıta Memuru, Memur

Kadro Alan Koşul Şartları

Memur: Adayların bankacılık, bankacılık ve sigortacılık, ekonometri, ekonomi, ekonomi ve finans, istatistiki, finans ve bankacılık, iktisat, işletme mühendisliği, matematik mühendisliği, maliye, muhasebe, finansman yönetimi alanlarından mezun olmak.

9 Derece Zabıta Memuru: Yerel yönetimler, mahalli idareler alan fakültelerinden mezun olunması.

11 Derece Zabıta Memuru: Gıda teknolojisi, gıda teknikerliği, gıda kalitesi ve sağlık kontrolü, çevre koruma, çevre kirlenmesi, çevre temizlik hizmetleri vb. alanlardan Ön Lisans mezun olunması.

11 Derecen Zabıta Memur Alımı: Herhangi bir ortaöğretim kurumlarından mezun olmak.

Başvur Genel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Adayların eğitim seviyeleri en az ortaöğretim en yüksek ise ön lisans olmaları.

Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olması.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen kamu seçme sınavlarından minimum 70 puan bazın olmuş olmak.

Unvan koşullarında belirtilen özel koşulları sağlıyor olmak.

Belediye Kurumuna Başvuru Adresi ve Süreçleri

Kamu adayları 13 Mart 2023 ile 17 Mart 2023 tarihleri arasından Santral Mahallesi Hasan Bulvarı No:10 Osmangazi/Bursa Belediye Başkanlığında şahsen müracaatlar alınacaktır. Posta yolu ile başvuracak adaylar olası posta kaybolması ve yetişmemesi durumda adaylar kendinden sorumlu tutulacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR