Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 14:07

Lise Mezunu 20 Bin TL Maaşla Zabıta Memur Alımı

Lise mezunu yüksek maaşla kamu dairesine zabıta memur alımlarını başlatıyor. Devlet dairesi yeni bir istihdam gerçekleştirmek üzere başvuru ekranlarını yakın bir süreçte aktif olacaktır. Ocak ayı içerisinde aktif olacak başvuru ekranına kimler başvurabilecek?

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 12-01-2023 20:43   Güncelleme : 12-01-2023 20:55
Lise Mezunu 20 Bin TL Maaşla Zabıta Memur Alımı

Kamu Personel Alım Detayları

Belediye dairesinde zabıta memur ihtiyaçları artması talebinde: Belediye Başkanlığı tarafından yeni bir karar alınarak kadroda kontenjan artırılmasına gidilerek yeni kamu personeli alımına ortak komisyonlar tarafından neticeye vararak zabıta alımı gerçekleşecektir. Gerçekleşecek olan zabıta alımı ocak sonuna doğru başvurular başlayıp Ocak ayın bitimine kadar müracaatlar alınacaktır. Kurum tarafından kamu memur talebi için istenilen aday şartlarındaki maddeleri taşıyan adayların ön müracaatı kabul edilip mülakatlara katılmaya hak kazanacaktır. Mülakatlarda başarılı olan kişiler kadrolu memur olabileceklerdir.

Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. En az lise mezunu.

Erkek personel adayların askerlik hizmet sürelerini bitirmiş olmaları gerekmektedir.

Adayın herhangi bir fiziki sağlık soruları bulunmaması. Herhangi bir kurumlarından disiplin yoluyla çıkarılmamış olmak. Erkek personel adayın çıplak ayaklar en az 1.67 boyunda olması.

Kişinin 30 yaş reşidini tamamlamamış olması.

Kamu Dairesine Alınacak Personelden İstenecek Evrak Türleri

Nüfus cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti Kimlik kartı fotokopisi.

Mezuniyet belgesi veya diploma. Yurtdışı okullardan mezun kişiler Denklik belgesi ibraz etmelidir.

KPSS sonuç belgesi barkotlu. Görevini yapmaya engel edici sağlıksal sorunu olmadığını gösteren rapor. 3 adet fotoğraf. Sürücü belgesi.

Memur Alımına Başvuru Adresi ve tarihi

Zabıta memur alımı Esenler/Belediye binasına alım gerçekleşecektir. Başvurular Esenler belediye binasına İnsan kaynakları ofisinden evraklarla birlikte şahsen müracaat edeceklerdir. Başvurular sadece şahsen gerçekleşecektir.

Başvuru tarihi: 23 Ocak 2023 ile 27 Ocak 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır. Ön başvurular alındıktan sonra sözlü ve uygulamalı sınavlara girmeye hak kazanan kişi listesi 6 Şubat 2023 tarihinde yayınlanacaktır. Yayınlanacak site Esenler/Belediyesi Resmi web site adresinde paylaşılacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR