Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 00:31

Kültür Bakanlığı Farklı Unvanlarda Çok Sayıda Kamu Personel Alımı

Kültür Bakanlığı tarafından yayınlanan ilana göre bünyesinde farklı unvanlarda ve çok sayıda personel alınmak üzere başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Yayınlanan başvuru kılavuzu web sayfamızda sunulmuştur.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 17-03-2023 19:28
Kültür Bakanlığı Farklı Unvanlarda Çok Sayıda Kamu Personel Alımı

Kamu Alım İlan Detayı
Kültür Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen kamu personel alımlarında rektörlük tarafından kamu ilanda kılavuz paylaşılarak adaylara duyurdu. Adaylar kamu personel başvuru kılavuzuna ulaşarak gerekli bilgilendirmelerini alarak ön müracaatlarını yapabileceklerdir. Kamu adayları kurum tarafından istenilen unvanlardaki uygunluguna göre tercihlerde bulunmaları ve her aday kendi meslek dalına göre seçim yapmaları gerekmektedir. Mesleki alanlarıyla ilgili tercihler yapıldıktan sonra idari hizmetler tarafından değerlendirildikten sonra alımlar sağlanmış olacaktır. Sağlanacak alımlarda adayların başvuru süreçleri içersinde müracaat etmeleri ve başvuru süreci dışından 30 iş günü içerisinde kamu adayları belirlenerek sonuçlar açılanacaktır. Başvuru sonuçları açıklandıktan sonra adaylar personel kayıt işlemlerine tabi olacaktır.     
Kamu Dairesine Alınacak Personel Unvanları
Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ Büro personeli/ Büro Görevlisi( Arşiv Memuru)/ Destek Personeli( Hizmetli)/ Teknisyen( Harita)/ İdari Uzman/ Şehir Plancısı/ Mimar/ İnşaat Mühendisi/Harita Mühendisi/ Avukat/ İç Denetçi/ Hukuk Müşaviri vb. unavlarda alımlar sağlanacaktır. 
Devlet Dairesine Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olması.
Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini fiilen bitirmiş olmaları.
Herhangi bir kurumdan yüz kızartıcı disiplin yoluyla cıkarılmamış olmak.
Mesai saatlerine uyum saglayabilmek.
2022 yılında ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Kamu Seçme Sınavlarından En az 70 puan baz almış olmak.
Kamu Kurum çalışma yönetmenliğine uygunluk sağlayabilmesi.
Adli Sicil kaydı bulunmaması.
Devlet tarafından adayın herhangi bir özlük haklarından mahrumiyeti bulunmaması.
1 yıldan fazla hapis cezası almamış olmak.
Müracaat Şekli ve Süreçleri
Kamu Memur adayları 24 Mart 2023 ile 7 Nisan 2023 tarihleri arasında başvuru alımları gerçekleşektir. Bu süreç dışında başvuru yapanlar kabul edilmeyecektir. Adaylar başvurularını kariyer kapısından kullanıcı girişlerini yaparak müracaatlarını gerçekleştirebileceklerdir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR