Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:27

İŞKUR 10 Bin TL Maaşla En Düşük Düzeyde Personel Başvuruları

Belediye kurumları tarafından düzenlenen personel işçi alımlarında İŞKUR üzerinde başvuru ekranlarını aktif ederek Devlet dairesine personel işçi alım başvuru linklerini aktif edilmiştir. Başvurmak isteyen adaylar müracaat edebileceklerdir.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 18-01-2023 20:46   Güncelleme : 18-01-2023 20:48
İŞKUR 10 Bin TL Maaşla En Düşük Düzeyde Personel Başvuruları

Devlet Dairesinde Kamu Personel İşçi Alım Ekranı

Belediye Başkanlığı tarafından personel istihdam projesi oluşturarak devlet dairesine yeni personel işçileri alınması için İŞKUR’dan başvuru ekranlarını aktif edilerek başvurular alınmaya başlanmıştır. Kamu dairesine işçi personeli olarak çalışmak isteyen adaylar müracaat edebileceklerdir. Kurum tarafından en düşük başvuru şart nitelikleri sunarak ve herkesin ön başvuruda bulunabileceğini yayınladı. Düşük nitelikte ortalama bir gelirle personel alımları İŞKUR’DA. Kurum talep edilen pozisyonda çalışılması ve vardiyalı sistemde çalışabilecek adaylar alınacaktır. İşçi personel alımını ön başvuru sonrası adaylar kuraya tabi tutularak seçim yapılacaktır. Kura listesinde ismi çıkan adayların personel kayıt işlemleri başlatılacaktır.

Alınacak Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. Öğrenim seviyesi ilköğretim mezunu. Fiziki beden rahatsızlığı bulunmaması. Ağır işlerde çalışabilmesi. Vardiyalı sisteme uyabilmek. Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Herhangi bir kurumdan disiplin yoluyla çıkarılmamış olmak. İŞKUR kayıt bilgileri olması yoksa e-devlet kapısı ile kayıt oluşturulması. Adli sicil dosyası temiz olması. Alınacak bölgede ikametgâh veya yakın civarlarda ikametgâh edebilmek.

Alınacak Personel Kadro Branşı

Beden İşçisi 2 Personel alınacaktır.

Başvurular Nasıl Gerçekleşecek ve Müracaat tarihi?

Personel işçi adayları belediye kurumun sunduğu işçi alımında yayınlanan kamu ilan sayfasında belirtildiği gibi adayların İŞKUR üzerinden ilan numarası ile ön müracaatları gerçekleştirerek kura ’ya tabi tutulacaktır. Kurada asıl olarak ismi çıkan 2 kişiyi devlet dairesine işçi olarak evrak kayıt işlemleri başlatılacaktır.

İlan Numarası: 00007275817 ile başvurular alınacaktır.

Alınacak Bölge Belediyesi: Yalova/Çınarcık Koru Belediye Başkanlığı

Başvuru tarihi: 18 Ocak 2023 itibari ile kamu personel işçi alım başvuruları başlamış olup 23 Ocak 2023 tarihine kadar devam etmektedir. Adaylara tanımlanan süreçler içerisinde müracaatlarını tamamlamları gerekmektedir. Süreç dışında başvuran adayların tanımsız süre dışı olarak başvurular kabul edilmiyecektir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR