Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 07:39

Hakkari Üniversitesi Ortaöğretim Mezunu Personel Alımı

Üniversite kurumuna personel istihdam edilmek üzere kurum bünyesinde personel ihtiyaçları artması ile rektörlük onayıyla birlikte kurum personel başvuruları başlatılmıştır.Başvuruda bulunacak adaylara duyurulur.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 09-03-2023 19:18
Hakkari Üniversitesi Ortaöğretim Mezunu Personel Alımı

Üniversite Bünyesine Başvuru Detayları
Kamu bünyesinde memur olmayı bekleyen adaylar üniversite kurumu tarafından memurluk başvuruları başlatılmış olup kamu ilan sayfasında başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Üniversite bünyesine farklı derecede pozisyon görevleri farklı olmak üzere alımlar sağlanacaktır. Rektörlük tarafından belirlenen memurluk genel şartlarını ve pozisyon öz şartlarını sağlayan adaylar degerlendirmeden geçirilerek alımları gerçekleşecektir. Rektörlükçe bir çok kişinin memurluk statüsünde olabilmesi için düşük şartlarda ve çok sayıda personel istihdamı sağlanması üzere başvuru şartları olagelindikçe esnetilerek kılavuzda belirtilmiştir. Adayların başvuru kılavuzunda belirtilen müracaat adresinden başvurularını tamamlayabileceklerdir.
Kamu Bünyesine Alınacak Personel Unvanları
Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ Destek Personeli/ Aşçı/ Büro Personeli
Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olunması.
Sosyal güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almaması.
Adli sicil kaydı bulunmaması.
Erkek personel adayların askerlik hizmet görevlerini fiilen sonuçlandırmış olmaları.
Mesai saatlerine uyabilmesi.
Adayların mezun olması gerek dallar: Bilgisayar Programcılığı/ Bilgisayar Operatörlüğü/ Bilgisayar Teknolojisi/ Bilişim Güvenliği/ Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı/ Hukuk/ Büro yönetimi ve Sekreterliği/ Adalet/ Tıbbi Dokümatasyon/ Halkla İlişkiler ve Tanıtım/ Muhasebe/ İşletme/ İnsan Kaynakları/ Radyo ve Televizyon Programcılığı/ Lojistik/ Muhasebe/ Görsel iletişim/ Grafik Tasarımı/ Görüntü ve Ses Sistemleri/ İlahiyat/ Diksiyon ve Etkili Konuşma Eğitimi/ Sosyal Hizmet/ Sosyal Bilgiler Öğretmenliği/ Fen Edebiyat Öğretmenliği/ Yiyecek İçecek/ Aşcılık vb. alanlarından mezun olunması.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı bilgisayar sertifikası.
Kamera Güvenlik Kurs Bitirme Belgesine Sahip olma.
ÖSYM tarafından Kamu Seçme Sınavlarına Katılmış olması.
Kamu Seçme Sınavlarından 60 puan bazı alınmıi olması.
Personel Başvuru Şekli ve Süreçleri
Personel Başvuru süreçleri 8 Mart 2023 ile 22 Mart 2023 tarihleri arasında başvurular alınacaktır. Personel adayları başvurularını şahsen Üniversite kurumuna gidip yapacaklardır. Veya posta yoluyla yapacaklardır.
Alım Yapacak Kurum
Hakkari Üniversitesi
 

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR