Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 15:03

DSİ 1273 Kamu Personeli Alım Başvuruları Başladı

DSİ 11 Ocak 2023 tarihi itibari ile 1273 sayıda kamu personel alımlarını başlattı. Çok sayıda alınacak kamu personel alımlarında farklı branşlar olmak üzere başvuru ekranları aktif edilmiştir. Adaylar istedikleri branşa başvura bileceklerdir.

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 11-01-2023 16:21
DSİ 1273 Kamu Personeli Alım Başvuruları Başladı

Devlet Dairesine Çok Sayıda Personel Farklı Branşlarda Alım Duyurusu

Devlet Su İşleri Genel müdürlüğü tarafından resmi olarak yayınlanan ilanda 1273 sayıda personel istihdamı gerçekleştirmek üzere yeni kamu personel istihdamı gerçekleşecektir. Alınacak personel sayı içerisinde farklı branşlarda olmak üzere belirlenen rakam içerisinden alım gerçekleşecektir. 1273 kişi kadro kontenjan dağılımını yaparak niteliklere alımlar yapılacaktır. Başvuracak devlet personeli adayı değerlendirmeye tabi tutularak alımları yapılacaktır.

Alınacak Personel Branş Dağılımı

Büro Personeli (Maliye 21- İnsan Kaynakları 6- Büro Yönetimi 10- Halkla İlişkiler 5- Adalet 34- İşletme 76- Muhasebe 69 sayıda büro yönetimine bağlı branş alımı gerçekleşecektir.

Destek Personeli 222, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Biyosistem Mühendisi 10, Ziraat Mühendisi 79, Metalurji mühendisi 3, Makine Mühendisi 104, Maden Mühendisi 15, Kimya Mühendisi 8, Jeoloji Mühendisi 74, Jeofizik Mühendisi 11, İnşaat Mühendisi 296, Harita Mühendisi 89, Elektrik Mühendisi 19, Elektrik-Elektronik Mühendisi 14, Çevre Mühendisi 11, Bilgisayar Mühendisi 11 belirtilen rakamlarda ve verilen branşlarda personel kadrosu alımı yapılacaktır. Başvurmak isteyen adaylar kendi alan yeterliliğine sahip olan branş dalına başvurabileceklerdir. Adaylar başvurdukları branş dalının özel şartlarını taşımadığı durumda adaylıkları sonlanacaktır. Branş tercihi yaparken özel ve genel şartlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

Personel Başvuru Genel Şartlar Neler?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. Erkek Personel adayların mecburi askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir. Adayların en az ortaöğretim kurumundan en yüksek ise lisans alanlarından mezun olmaları. DSİ personel başvuru yapılabilmesi için KPSS katılmış olmaları ve en düşük 50 puan aralığında baz alıyor olmak.

Başvuru Tarihi ve Şekli

Kamu memur adayları başvuruları online olarak Kariyer kapısından kullanıcı girişiyle veya e-devlet kapısından girişlerini yaparak müracaat edebileceklerdir.

Başvuru Tarihi: 11 Ocak 2023 ile 23 Ocak 2023 gününe kadar başvurular alınacaktır.

Personel Başvuru kılavuzu  

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR