Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 13:24

DOKAP-DAP Kurumlara Personel Alımlarını Başlattı-İşte Detaylar

Kalkınma projeleri kapsamında çok sayıda farklı unvanlarda personel alım süreçlerini başlattı. Kurum ve Kuruluşlara personel istihdamı sağlanacaktır. Proje kapsamlı alımlar için bilgilendirme aşağıda verilmiştir.

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 01-02-2023 20:21
DOKAP-DAP Kurumlara Personel Alımlarını Başlattı-İşte Detaylar

DOKAP Ve DAP Kapsamlı Personel İstihdamı

Doğu Karadeniz Projesi ve Doğu Anadolu Projesi kapsamında kurumlara personel istihdamları başlatıldı. Proje kapsamlı personel alımları için DOKAP-DAP tarafından yayınlanan personel alım ilanını personel adaylarına duyurdu. 2 Farklı proje kapsamlı ve farklı unvanlar olmak üzere toplamda kurumlara 10 kamu personel istihdamı sağlanmak üzere başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Kılavuzda belirtilen personel unvanlarında alımlar gerçekleştirilmek üzere pozisyon şartlarına öne sunulmuştur. Adaylar müracaat ederken başvuracağı unvan şartlarına uygunluk taşıdığı durumda ön müracaatta bulunabileceklerdir. Başvuruda bulunan adayların başvuru süreçleri bittik sonra başvuruların kapatılması sonrası adaylar değerlendirme aşamasına geçerek memurluk koşullarını ve pozisyon şartlarını taşıyan adayların ön müracaatları kabul edilecektir. Kabul edilen kişilerin personel kayıtları başlatılacaktır.

DOKAP ve DAP Proje Kapsamlı Alım Yapılacak Personel Unvanlar

DAP Proje Kapsamlı Alınacak Unvanlar: 1 Elektrik Teknisyeni- 1 Tesisat Teknisyeni- 2 Büro Memuru

DOKAP Proje Alanında Personel Unvanları: 1 Basit Bakım personeli- 1 Isıtma görevlisi- 1 Bilgisayar mühendisi- 3 Temizlik personeli alımları sağlanacaktır.

Proje Kapsamlı Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Erkek personel adayların devlet tarafından yükümlü kıldıkları askerlik hizmetlerini bitirmiş olmaları gerekmektedir.

Sosyal Güvenlik kurumları personel aday kişilerin emekli veya yaşlılık bakım aylığını almıyor olmak.

Herhangi bir sağlıksal rahatsızlığı bulunmaması.

Başka kurumlardan yüz kızartıcı şekilde işten çıkarılmamış olmak.

İş kurumlarında personel disiplin kurallarına uyabilecek ve amir tarafından verilen görevleri yapabilecek.

Personel Başvuru Adresi ve Süreçleri

Doğu Karadeniz Projesi ve Doğu Anadolu Proje Kapsamlı personel başvurularını adaylar 1 Şubat 2023 ile 8 Şubat 2023 Tarihleri arasında müracaat edebileceklerdir. Personel başvuruları elektronik ortamdan kariyer kapısı adresinden başvurular alınacaktır. Yalnızca online olarak alınacak olup farklı yolla başvuracak adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR