Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:27

Devlet Kurumuna Sürekli İşçi Personel Alımı

Devlet kurumları tarafından sürekli kadroya personel işçi alımları devam ediyor. 13 Ocak 2023 tarihi itibari ile yeni yayınlanan personel işçi alım ilanı İŞKUR sayfasında başvuru ekranlarını yayınlayarak adaylara duyurdu. İlana Kimler başvurabilecek?

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 13-01-2023 01:43   Güncelleme : 14-01-2023 21:10
Devlet Kurumuna Sürekli İşçi Personel Alımı

İŞKUR Personel Başvurusunda Bulanabilecek Kişiler Kimler

DSİ devlet kurumu tarafından yayınlanan kamu ilana göre personel yetersizliğiyle birlikte yeni bir personel işçi alım ihtiyacı doğması ile İŞKUR üzerinden yeni personel almaya devam ediyor. Adayların kurum tarafından istenilen nitelikleri sağladıkları takdirde ön müracaatta bulunarak başvurularını tamamlayabileceklerdir. Kurum tarafından en düşük kriterlerde şartlar verilmesi ve bu koşulda herkesin ön müracaatta bulunarak değerlendirmeye tabi ve kuraya katılabileceklerdir. Kura da ismi çıkan kişiler hızlı bir şekilde evrak işlemleri tamamlanıp göreve başlatılacaktır.

Alınacak Personel Alan Branşı

Vinç Operatörü (Mobil vinç)

Kamu Personel Başvuru Şartları Neler?

Türk uyruğunda kayıtlı olmak.

En az ilköğretim mezunu en yüksek lise mezunu olmak.

Adli sicil dosyası temiz bulunması.

Herhangi bir kurumdan disiplin yoluyla atılmamış olmak. Sosyal güvenlik Kurumlarından emeklilik aylığı veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

TCK kanunlarında içeren kişisel haklarından mahrum edilmemek.

G sınıfı ehliyet sürücü belgesine sahip olmak.

İŞKUR Personel Başvuru Şekli ve tarihi

Kamu personel adayları İŞKUR kapısından e-devleti ile girişlerini yaparak verilen iş ilan numarasından online olarak müracaatları gerçekleşecektir.

İş ilan numarası: 00007267767

Başvuru tarihi: 13 Ocak 2023 ile 17 Ocak 2023 tarihleri arasında başvurular alınacaktır. Başvuru süreçleri dışında müracaat eden kişilerin ön başvuru kabul edilmeyecektir. Adayların başvuru tarihleri içerisinde müracaatta bulunması zorunludur.

Ön Başvurulardan sonraki Aşama

Ön başvurular yapıldıktan sonra adaylar kuraya tabi tutularak nihai liste ismi çıkan kişiler evrak işlemleri başlatılıp alımları sağlanacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR