Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 08:31

Devlet Kurumuna 7 Farklı Unvanda Mülakatla Kamu Memur Alımı

Devlet dairesi tarafından kamu ilanda yayınlanan kılavuza göre belirtilen unvanlarda meslek dallarına göre kamu memur alımı gerçekleştirilecektir. Kamu dairesinde çalışmak isteyen adaylara duyurulur.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 05-04-2023 01:03
Devlet Kurumuna 7 Farklı Unvanda Mülakatla Kamu Memur Alımı

Üniversite Daire Başkanlığına Personel Alım Duyurusu

Üniversite Kurumuna 7 farklı unvanda toplam 72 kamu memuru alımlı sağlanması için Rektörlük tarafından onaylanarak personel kontenjanları artırılmasıyla yen idari hizmetler alanına kamu personel alımları başlatılmıştır. Başlatılan kamu alımında adaylara kurum tarafından sunulan başvuru kılavuzunda kimlerin başvuruda bulunabileceği ve hangi şartla altında hangi koşullar altında müracaatlar alınacaktır? Kimler atanmaya hak kazanabileceklerdir? Adaylardan istenecek evrak türleri neler olacak? İlgili detaylar aşağıda verilmiştir.

Kamu Dairesine Alınacak personel Unvanları ve Özel Koşulları

Destek Personeli (Şoför): Herhangi bir ön lisans alanlarından mezun olunması, E sınıfı Sürücü belegesi bulundurması. 2016 Yılından sonraki ehliyetler D sınıfı olması. Fiziki ve akli sağlık dengesi yerinde olması. Erkek olması.

Koruma ve Güvenlik: Herhangi bir lisans alanlarından mezun olmak. Erkek adayların boyları 170 cm sınır boy ve uzun olması. Silahlı/Silahsız Güvenlik kimlik kartı, 7/24 vardiyalı sistemde çalışabilmesi. Lisans KPSS sınavına katılmış olması.

Destek personeli: Ortaöğretim Kurumlarından mezun olunması. Görevini yapmasına sağlıksal sorunları bulunmaması, Hizmet gereğince yer değişikliği durumunda lojistik, taşıma, yükleme, boşaltma, vb. fiziksel iş gücü bulunabilmesi. Görevini yapmasına herhangi bir fiziksel vücut sağlığı yerinde ve akli dengesi yerinde olması. Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi. Erkek olunması

Büro Personeli: Endüstri Mühendisliği, Orman >Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Fizik, Fizik Mühendisliği,, İmalat Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Matematik, Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri.

Büro Personeli: Herhangi bir lisans alanından mezun. Microsoft Office Eğitim Sertifikası.

Üniversite, Bölüm, Meslek ve Kariyer Sertifikalarına Sahip olmak. Resmi yazışma kurallarına hâkim olmak.

Büro Personeli: Spor fakültelerden mezun.  Beden Eğitimi Öğretmenliği, Spor Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitim alanlarından, En az 2.kademe veya C kategoride antrenör belgesine sahip olmak. Vardiyalı sistemde çalışabilmek.

Büro Personeli: Microsoft Office Yazılım Eğitim sertifikası bulunması. Tıbbi Sekreterlik ve Dokümantasyon ön lisans alanlarından mezun. İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikası bulunması.

ISO 9001: Kalite Yönetim Sistemi Standarttı Eğitim sertifikası. Hijyen Eğitim Belgesi.

Teknisyen: Ortaöğretim Düzeylerden mezun olmak. Mobilyacılık, inşaat, Metal, Elektrik ve Elektronik, Bilişim Teknolojileri alanlarından mezun olmak.

Programcı: En az D düzeyinde Dil sınav notu olması. Milli Eğitim bakanlığı tarafından onaylı sertifika bulunması.

Mühendis: Bilgisayar Mühendisliğinden Mezun, Bilgisayar işletmenlik sertifikası, Matlab ile ilgili sertifika, bilgisayar donanımı, yazılımı sertifikası bulunması. Yazılım uzmanlık sertifikası, PHP ve MYSQL sertifikası, Proje Yönetimi sertifikası, En az bir yıl iş tecrübesi.

Kamu Adaylarından İstenen Evrak Türleri

Fotoğraflı Başvuru formu.

Nüfus Cüzdanı/ T.C Kimlik fotokopisi

Diploma veya Mezuniyet Belgesi.

Adli sicil kaydı belgesi.

Sertifikalar belgesi.

Sosyal Güvenlik Kurum hizmet döküm belgesi.

Erkek personel adayların askerlik ile ilişiğini kestiğini gösterir belge.

Sağlık Raporu.

Başvuru Şekli ve Süreçleri

Kamu personel adayları başvurularını şahsen yapacak olup istenilen belgeleri belirtilen adrese el ile teslim edilecektir.

Başvurular Boğaz İçi Üniversitesi Hisar Kampüsünde Alınacaktır.

Başvuru süreci ise 4 Nisan 2023 ile 18 Nisan 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR