Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 07:32

Devlet Kurumu Ortaöğretim Düzeyde Kamu Memur Alım İlanı

Üniversite Devlet kurumuna kamu personel istihdam edilmek üzere 4 farklı meslek dalında görevlendirilmek üzere kamu memur alımı gerçekleşecektir. Gerçekleşecek memur alım detaylarını aşağıda verilmiştir.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 01-05-2023 10:32
Devlet Kurumu Ortaöğretim Düzeyde Kamu Memur Alım İlanı

Üniversite Bünyesine Memur Alım Bilgilendirmesi

Kamu hizmet kurumuna farklı meslek dallarından ve birden çok personel istihdam edilmek üzere adaylara başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Kamu bünyesinde hizmet vermek isteyen memur adaylarına duyurulur. Başvuruda bulunacak adaylar, aşağıda vermiş olduğumuz; kimler başvuruda bulunabilecek? Başvuru süreçleri neler? Hangi meslek dallarından alımlar sağlanmakta? Alınacak Kadro Sayısı nedir? Kamu bünyesine nereden başvurular alınacaktır? Özel ve Genel şartlar nelerdir? İlgili bilgilendirmeleri adaylara aşağıda sunuldu.

Kamu Bünyesine Alınacak Personel Unvanları

Büro personeli (8 personel) / Destek personeli (11 Personel) / Şoför (2 Personel) / Koruma ve Güvenlik (5 personel) alım sağlanacaktır.

 Unvan Nitelik Şartları

Büro Personeli: İktisat/ İşletme/ Maliye/ Kamu Yönetimi vb. alanlarından mezun olmak. 2022 yılı kamu seçme sınavından 65 puan almış olmak. Görevini yapmasına engel edecek sağlık sorunu bulunmaması. Basit bakım ve onarım, ısıtma, soğutma, iklimlendirme hizmetlerinde çalışabilmek.

Destek personeli: Ortaöğretim/ Lise alanlarından mezun olmak.

Şoför: Ortaöğretim Düzeyde mezun olmak. 2022 yılı kamu seçme sınavından en az 50 puan almış olması. E-D sınıfı ehliyet bulunması. En az 2 yıl şoför olarak tecrübesi bulunması. SRC-2 belgesine sahip olmak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: Yükseköğretim kurumlarından Özel ve Güvenlik koruma alanlarından mezun olmak. 2022 Yılı kamu seçme sınavlarından en az 65 puan türüne sahip olmak. Askerlik vazifesinden muaf olmak. Gece ve Gündüz çalışabilecek. Dış mekanlarda vardiyalı sistemde çalışacak. Erkeklerde boy oranı 170 cm boyunda bayanlarda ise 160 cm boyunda olmak.

Kamu Genel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olunması.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olmak.

Kamu Haklarından yoksun bırakılmamış olmak.

Sağlıksal sorunları bulunmaması.

Erkek personel adayların askerlik hizmetlerinden muaf olmuş olması.

Personel Başvuru Adresi ve Süreci

Personel adayları online olarak Abdullah Gül üniversitesi kariyer kapısından kullanıcı girişlerini yaparak başvurularını yapabileceklerdir. Adaylar 28 Nisan 2023 ile 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında müracaatlar alınacaktır.

Alım Yapacak Devlet Kurumu

Abdullah Gül Üniversitesi

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR