Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 19:18

Devlet Dairesine 52 Kamu Personel Başvuru Süreçleri Başlatıdı

Devlet dairesine personel ihtiyacı artması ile birlikte kadro alanları genişletilerek yeni kamu personel alımları başlatılmıştır. İdari işlemlerin daha hızlı bir şekilde ilerlemesine yönelik personel alım süreçleri başlatılmıştır.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 28-02-2023 22:24
Devlet Dairesine 52 Kamu Personel Başvuru Süreçleri Başlatıdı

Üniversite Kurumunda Sözleşmeli Devlet Personel İstihdamı
 Üniversite birimlerinde çalıştırılmak üzere yeni kamu personel alım sğreçleri başlatılmıştır. Üniversite rektörlüğü tarafınca verilen kararla birlikte kadro alanları genişletirelek yeni kamu kadrolarında farklı unvanlarda olmak üzere toplam 52 sözleşmeli devlet personeli istihdamı sağlanacagını yayınladı. Yayınlanan kamu personel alım ilanı kamu ilan adresinde verilmiş olup hangi alanlarda personel arandıgını başvuru niteliklerin neler olduğunu? Kimler başvuruda bulunabilecegine dair alımlar sağlanacaktır. Kurum tarafından belirtilen kılavuz web sayfamızda hepsini kısaca geçmiş bulunuyoruz adaylasayfamız içeriginden her türlü bilgiye ulaşabilir ve hızlı başvurular gerçekleştirebilmektedir.
Alınacak Unvanlar
Koruma ve Güvenlik Görevlisi 4 Bayan-8 Bay, Destek Personeli( İnşaat ustası), Demirci, Seramikçi, Bahçıvan, Temizlik Görevlisi, Büro Personeli, Tekniker, Kütüphaneci.
Kamu Adayları için Genel ve Özel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.
Adli sicil kaydı bulunmaması.
Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almıyor olmak.
Adayların eğitim seviyeleri ortaöğretim-lise- Ön lisans alanlardan mezun olunması.
ÖSYM tarafından yapılan Kamu Seçme Sınavlarından yeterli puan baz almış olmak.
Bilgi ve belge yönetimi dokümantasyon ve enformastayon- arşivcilik, kütüphanecilik- Bilgisayar programcılığı- Web teknolojileri- Bİlgisayar donanımı- İşletme- Maliye veya muhasebe- büro yönetimi- sekreterlik- yönetici asistanlığı- biyoloji- mimarlık- lise- park ve bahçe bitkileri- güvenlik görevlisi dallarından ve diğer belirtilen meslek dallarından mezun olunması.
Adaylardan İstenecek Evrak Türleri
Başvuru Formu, Bir adet fotograf, Nüfus Cüzdanı, Ögrenim belgesi veya diploması, 2022 yılı kamu seçme sınav sonuç belgesi, erkek personel adayları için askerlik hizmet durum çizelgesi, boy kilo belgesi.
Personel Başvuru Şekli ve Süreçleri
Perspnel adayları 28 Şubat 2023 ile 14 Mart 2023 tarihleri arasında Samsun Üniversite resmi web adresinden başvuru formu indirilerek Üniversite Rektörlüğüne Şahsen başvurular alıancak olup adaylar evraklarını eksiksiz teslim etmeleri gerekmektedir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR