Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:59

Devlet Dairesi Temizlik Görevlisi Alım Başvuru ilanı

Devlet dairesine temizlik görevlisi kamu personeli statüde alım sağlanacaktır. Kamuya personeli olarak çalışmak istenen adaylardan istenecek evrak türleri neler olacak? Kimler başvuruda bulunabilecek? Başvuru süreçler neler?

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 13-01-2023 02:18   Güncelleme : 14-01-2023 21:10
Devlet Dairesi Temizlik Görevlisi Alım Başvuru ilanı

Devlet Kurumuna Kamu Personeli Alım Detayları

Kamu dairesinde devlet personel istihdamı sağlanmak üzere İŞKUR sayfasında personel kamu ilanı yayınlanarak başvuru ekranları açılmıştır. En düşük ilköğretim seviyesi olmak üzere herkes müracaatta bulunabileceklerdir. Alınacak personeller memur maaşı ile aylık ödeme yapılacaktır. Devlet dairesinde kamu personel statüsünde çalıştırılacaktır. Başvurmak isteyen adaylardan istenilen evrakları bulunması ve en düşük belirtilen şartları baz alması gerekmektedir. Ön müracaatlar alınarak adaylar kuraya tabi tutularak kurada ismi çıkan adaylar kamu dairesinde devlet personeli olarak işe alınacaktır.

Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. En az ilköğretim seviye öğrenimi görmek. Adli sicil kaydı bulunmaması. Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almıyor olmak. Başka kurumlardan disiplin yoluyla atılmamış olmak. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Hijyen Belgesi. Müşteri ilişkileri geliştirme sertifikası. Müşteri beceriler Geliştirme sertifikası. Adayın temizlik alanında çalışması için sağlıksal bir engeli bulunmaması gerekmektedir. Kişisel haklardan yoksun bırakılmamak.

Alınacak Personel Görev Alanı

Temizlik Kat Görevlisi

Alım Yapılacak Merkez

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Spor Tesisleri

Başvuru Tarihi ve Şekli

Kamu personel adayları 13 Ocak 2023 ile 17 Ocak 2023 tarihleri arasında İŞKUR sayfasından verilen ilan numarasıyla iş başvuruları alınacaktır.

İş ilan numarası: 00007267323

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR