Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 04:57

Çanakkale Üniversitesi Ortaöğretim Düzeyde 190 Kamu Personel İstihdamı

Çanakkale Üniversitesi kamu bünyesinde ortaöğretim düzey olmak üzere devlet personeli almaya başladı. Branş niteliklerine göre en düşükten en yüksek meslek branşları vererek herkesin başvuru yapabileceği dallar verilmiştir.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 18-04-2023 09:10   Güncelleme : 18-04-2023 09:21
Çanakkale Üniversitesi Ortaöğretim Düzeyde 190 Kamu Personel İstihdamı

Devlet Kurumuna Kamu Memur Alım İlanı

Üniversite bünyesinde idari hizmetleri ve diğer hizmetler olmak üzere her kadro alanlarından rektörlük tarafınca kadro kontenjanları açılarak kamu memur alımlarını ilan etti. En düşük koşullar belirtilerek meslek alanlarına göre seçimler yapılarak atamalar sağlanacaktır. Sağlanacak atamalarda adaylar değerlendirme aşamasından sonra herhangi bir nitelik taşımadığı tespit edilmesi durum da kişinin gerçekleşen atması iptal edilecektir. Başvuru esnasında kılavuzdaki nitelikleri inceleyerek ve başvuru belgelerin doğruluğundan emin olarak başvurmaları gerekmektedir.

Kamu Kurumuna Alınacak Unvanlar

Tekniker( Biyomedikal)/ Bilgi İşlem Teknikeri/Teknisyen( Boya badana)/ Teknisyen( İklimlendirme ve soğutma)/Karo-fayans Kalebodur Teknisyen/ Sıhhi Tesisatçı/ Elektrik/ Görüntü ve Ses Sistemleri/ Büro Personeli/ Veteriner Hekim/ Biyolog/ Diyetisyen/ Odyolog/ Perfüzyonsa/Eczane Hizmetleri/Ameliyathane Teknikeri/Elektronörofizyoloji/ Tıbbi Görüntüleme/ Sağlık Teknikeri Laboratuvarı/ Sağlık Teknikeri İlk ve Acil Yardım/ Tıbbi Görüntüleme/ Diş Protez/ Ağız ve Diş Sağlığı/ Ebe/ Hemşire/ Koruma ve Güvenlik Görevlisi/ Destek Personeli Taşıma/  Temizlik Görevlisi/Programcı/ Gemi adam Usta Gemici alanlarından alımları yapılacaktır.

Personel Başvuru Genel Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı almıyor olmak.

Herhangi bir nedenle disiplin yoluyla işyerinden çıkarılmamış olmak.

Adli Sicil kaydı bulunmaması.

Adayın kamusal haklarından yoksun bırakılmamış olması.

Adayların Eğitim seviyeleri; ortaöğretim/lise/Ön lisans alanlarından mezun olması.

Vardiyalı Sistem çalışabilmesi.

Güvenlik Görevlisi alımında adayların boyları en az 170 cm olması.

Erkek Personel adayların askerlik hizmetlerini fiilen bitirmiş olmaları gerekmektedir.

Nöbet usulü çalışmasına engel edici sağlık problemleri bulunmaması.

Personel Başvuru Adresi ve Süreci

Kamu adayları başvurularını 17 Nisan 2023 ile 1 Mayıs arasında müracaat etmeleri gerekecektir. Aday başvurularını online olarak Çanakkale Üniversitesi Web Sitesinden İlan bilgi sistemden online olarak müracaat edebileceklerdir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR