Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 20:27

Büyükşehir Belediyesi 15 Bin TL Maaşla Kamu Memur Alım Başvuruları

Büyükşehir Belediyesi kamu dairesinde personel yetersizliği olması ile birlikte devlet dairesine Başkanlık onayıyla kadroya yeni personellerin yer edeceğini duyurdu. Başvurmak isteyen aday şartlara göre müracaat edebilecekler.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 15-01-2023 02:18
Büyükşehir Belediyesi 15 Bin TL Maaşla Kamu Memur Alım Başvuruları

Belediye Kurumuna Personel Alım Duyurusu

Kahramanmaraş Belediye kurumuna personel ihtiyaç talebi artması ile birlikte Belediye Başkanlığınca onay verilerek kadro personel alan genişlemesi yaparak yeni personel istihdamları gerçekleştirmek üzere alımlar sağlanacağını duyurdu. Duyurulan personel alımında kurum tarafından talep için belirtilen şartları taşıyan her aday müracaat edebileceklerdir. Başvuru niteliklerin dışında şartları uymayan kişinin ön başvurusu kabul edilmeyecektir. Ön başvuruda belirtilen şartların taşınıp taşınmadığı değerlendirilir ve onaylandıktan kısa süre sonra 2. Aşamadaki işlemlere tabi tutulur.

İlan Detayı

Adayların 2.Aşama tebliği geldiği durumda ise sözlü mülakatlara girmeye hak kazanır. Sözlü mülakatlarda başarılı olan adaylar belirlendikten sonra ise o kişinin personel kayıt işlemlerine tabi tutarak memuriyet işlemleri başlatılır. Evrak kayıt işlemleri bittikten sonra kısa süreç içerisinde göreve başlatılır.

Alınacak Meslek dal Unvanları

Memur, 5 Farklı Mühendis, 3 Farklı Teknikeri

Kamu Dairesine Personel Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak. Kişinin devlet vezninde seçilme hakkından mahrum edilmemek. Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini bitirmiş olmaları veya hizmet başlangıç sürecine girmemiş olması. Görevlerine devamlı ve sağlıksal sorunlardan engel edici durumu olmaması. Kamu Seçme Sınavalarına katılmış olması. Herhangi bir özel veya genel kurum kuruluşlardan disiplin yoluyla çıkarılmamış olması.

Personel Adaylardan İstenilecek Evrak Türleri

Başvuru formu, Nüfus cüzdanı, Diploma veya mezuniyet belge, Yabancı okullardan mezun olan kişilerin denklik belgesi.

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen kamu Seçme Sınavlarına katılmış olmak. Erkek personel adayların mecburi askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları. Görevini engel edici sağlıksal problemi olmaması. İngilizce YDS Sınav puanın.

Devlet Dairesine Başvuru Adresi ve Tarihi

Personel adayları 23 Ocak 2023 ile 27 Ocak 2023 tarihleri arasında Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon idare genel müdürlüğünde şahsen müracaatlar alınacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR