Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 19:27

Bursa Uludağ Üniversitesi Kamu Memuru Alım İlanlarını Yayınladı İşte Detaylar

Bursa Uludağ üniversitesinde istihdam edilmek üzere kamu memur statüde alımlar başlatıldı. Kurum bünyesinde birden çok farklı unvanlarda personel alımları sağlanacaktır. Memur statüsünde olmak isteyen adaylara duyurulur.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 05-03-2023 19:50
Bursa Uludağ Üniversitesi Kamu Memuru Alım İlanlarını Yayınladı İşte Detaylar

Farklı Unvanlarada Personel Alım Bİlgilendirmesi
Devlet Üniversiteleri tarafından yeni kamu personeller alımı için kontenjanlar açılarak kamu ilanları yayınlanmıştır. Devlet kurumların sürekli olarak personel alımları devam etmekte sayfamız adına kamu ilanları paylaşmaktayız. Kamu adayları daha hızlı bir şekilde bilgilere erişim sağlanabilmesi için kamu sayfamızda ilan detaylarını vererek kimlerin hangi alana? Kimler başvurabilecek? Hangi nitelikler altında personeller alımları sağlanacak? Başvuru adresleri nedir? Müracaat süreçleri neler? İlgili detaylı bilgilendirmeler sayfamızda verilmiştir. Adaylar sayfamızın takibinde kalarak anlık güncel bilgilere ve hızlı erişim sağlayarak hızlı bir başvuru gerçekleştirebileceklerdir. Kamuilan sayfamızın takibinde kalınması yeterli olacaktır. Kamuya bağlı hertürlü kademeli memur alım ilanları paylaşılmaktadır. 
Bursa Uludağ Üniversitesine Alınacak Unvan Listesi
Büro Personeli/ Şoför/ Bahçe Bakım/ İklimlendirme/ Basit Bakım/ Temizlik/ Teknisyen/ Tekniker/ Laborant/ Mühendis/ Programcı/ Diğer Sağlık Personeli/ Sağlık teknikeri/ Diyetisyen vb. meslek dallarından alımlar sağlanacaktır.
Kamu Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.
Adli Sicil Kaydı Bulunmaması.
Adayların eğitim seviyeleri ortaöğretim/lise/ön lisans alanlardan mezun olunması.
Adayların görevlerini tam zamanlı mesai saatini tamamlayabilmek.
Yogun ve tepolu iş gücü verebilmek.
Mezun olunması gereken bölümler: Beslenme ve Diyetik/ Laborant ve Veteriner/ Sağlık Teknikerliği/ Ağız Diş Sağlığı/ Diş protez/ Radyoloji/ Anestezi ve Reanimasyon/ Bilgisayar Programcılıgı/ Bilgisayar Teknikerliği/ Bilgisayar Teknolojisi/ Web Teknolojileri/ Gıda Mühendisliği/ Sağlık Laborantı/ İnşaat/ İnşaat Teknikerliği/ Elektrik ve Elektrik Teknolojisi/ Tesisat teknolojisi/ Matbaa Teknolojisi/ İklimlendirme/ İktisadi ve İdari/ İletişim Faküktesi vb. alanlardan mezun olmak.
SRC Belgesi bulundurmak.
Başvuru Şekli ve Süreçleri
Personel başvuruları 26 Şubat 2023 ile 12 Mart 2023 tarihleri arasında müracaatların alınması sonrası aday değerlendirme aşamasına geçilecektir. Kamu adaylara tanınan süreçler içerisinde başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Kamu personel adayları Bursa Uludağ Üniversitesine giderek şahsen müracaatta bulunmaları gerekmektedir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR