Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 16:42

Belediye Kurumuna Zabıta Devlet Memuru Alım İlanı

Belediye kurumlarında hizmet işlemlerini hızlandırmak üzere yeni personel kadroları alınarak belediye hizmetlerini milletine daha hızlı daha verimli iyi bir hizmet sunabilmek için kontenjanlar artırılarak personel başvuruları başlamıştır.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 02-03-2023 23:09
Belediye Kurumuna  Zabıta Devlet Memuru Alım İlanı

Kamu Dairesine Memur Alım Detayları
Devlet dairesi olan belediye kurumları vatandaşlara daha iyi hızlı bir şekilde hizmet sunabilmek için bünyesinde kadro alanlarını genişletirelerek personel alım ilanlarını yayınlamıştır. Kamu ilan sayfasında yayınlanan başvuru kılavuzunda belirtilen kamu şartlarını taşıyan adaylar ön müracaatta bulunabileceklerdir. Ön müracaatta bulunan adaylar değerlendirmeden geçirilerek kimlerin nitelik taşıyıp taşımadıgı belirlenerek personel alımları sağlanacaktır. Adayların başvuru esnasında bilgilerin doğrulugunu dogru bir şekilde kontrol ederek girilmesi gerekmektedir. Aksi durumda daha sonradan tespit edilen yalnış bilgi beyan etmiş olanlarında adaylığı sonlandırılacaktır. 
Alınacak Personel Unvanları
Zabıta Memuru
Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.
Adli sicil kaydı bulunaması.
Sosyal Güvenlik kurumlarından yaşlılık bakım aylığı almıyor olmak.
Herhangi bir kurumdan disiplin yoluyla çıkarılmamış olmak.
Görevini yapmasına engel edici sağlıksal sorunları bulunaması.
Eğitim alanlarından; yönetim bilimleri, insan toplum bilimleri, işletme fakültesi, siyasal bilgileri iktisadi ve idari, sosyal bilimler fakültesi, işletme ve ekonomi fakültesi vb. alanlardan mezun olmak.
Adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.
Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.
Kamu Başvurusunda İstenecek Evrak Türleri
Başvuru formu- Nüfus Cüzdan- Mezuniyet belgesi veya diploma- Yabancı okullardan mezunlar için denklik belgesi- ÖSYM tarafından yapılan Kamu Seçme Sınav Sonuç Belgesi Barkotlu- Erkek personel adayların askerlik hizmet süreçlerini tamamladıgına dair belge- Görevini engel edecek sağlık sorunları bulunmadıgını beyan eden sağlık raporu- 2 adet fotograf.
Personel Başvuru Tarihi ve Yeri
Adaylar başvurularını Karasu Belediyesi Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlükleri, İncilli Mahallesi Cumhuriyet caddesi No:11 Karasu/Sakar Belediyesinde Şahsen müracaatlar alınacaktır. Başvuru süreçleri ise 3 Nisan 2023 ile 14 Nisan 2023 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.
 

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR