Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:59

Belediye Dairesine Memur Statüde 12 Bin TL ile Düşük Şartlarda Personel Alımı

Belediye kurumlarında devamlı vatandaşlara iyi bir hizmet sunabilmek için devlet kurumundan personel sayısının artırılmasını hedefleyerek ve daha iyi bir hizmet sunabilmek için kamu dairesine devlet memuru alımları başladı.

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 15-01-2023 14:58
Belediye Dairesine Memur Statüde 12 Bin TL ile Düşük Şartlarda Personel Alımı

Devlet Kurumu Kamu Personel İstihdam Kararı

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan yeni bir kararla birlikte kamu dairesinde personel istihdamları artırılarak kadroya yeni kamu personeller alımı yapılacağını yayınladı. Yapılacak bir yeni alımla belediye kurumun vatandaşlara daha hızlı hizmetler sunabilmesi işlerin hızlı organize edinileceğini karar verilerek personel başvuruları aktif edilmiştir. Belediye kurumu tarafından belirtilen başvuru kriterlere göre alımlar sağlanacaktır. Sağlanacak kriterler içerisinde olan kişilerin ön müracaatı kabul edilecektir. Kriter dışında olan kişiler ön müracaatları onaylanmayacaktır. Başvuracak adayların müracaat başvuru şartlarını gözden geçirmeleri ona göre tercih de bulunmaları gerekmektedir.

Belediye Bünyesine Alınacak Kadro Dağılımı

Zabıta memuru 11 personel istihdam edilecektir.

Başvuruda Bulunacak Adaylardan İstenilecek Evrak Türleri

Başvuru formu, Kimlik kartı fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi, Kamu Seçme Sınav sonuç belgesi barkotlu çıktı, Yabancı Okullardan mezun olan kişilerin denklik belgesi, Görevine engel edecek sağlık durumlarını gösteren belge, 4 Adet biyometrik fotoğraf, Erkek adayların askerlik hizmet sürelerini bitirdiğini gösteren evrak türü, Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı fotokopisi, Hangi alan müracaat ettiğine dair dilekçe.

Personel Başvuru Koşulları

Türk uyruğu nüfusunda kayıtlı olmak. Erkek Personel adayların askerlik hizmet görevlerini tamamlamış olmaları. Herhangi bir kurumdan disiplin yoluyla çıkarılmamış olmak. Adli sicil dosyası temiz bulunması. Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Adayın en az ön lisans dallarından mezun olması. B sınıfı sürücü belgesi bulunması. Yabancı dil sınavından en az C puan türüne sahip olmak. ÖSYM tarafından yapılan Kamu Seçme Sınavlarından minimum 70 puan türüne sahip olmak.

Başvuru Adresi ve Tarihi

Memur adayları 23 Ocak 2023 ile 26 Ocak 2023 tarihlerinde adaylar İstanbul/Kadıköy Belediye kurumuna İnsan Kaynakları bölümünden şahsen müracaatları alınacaktır. Başvurularını posta veya mail yoluyla yapacak olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Yalnız şahsen kabul edilecektir. Adayların dikkatine: Kişiler başvuruya giderken eksiksiz evraklarıyla gitmeleri ve eksik evrak teslime edenlerin müracaatta değerlendirmeden çıkarılacaktır.

Alım Yapacak İl belediyesi

İstanbul/Kadıköy Belediyesi

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR