Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 18:44

Belediye Dairelerine Zabıta Personel Alımı- Başvuru Detayı İlanda

Türkiye geneli olarak belediye kurumlarına sürekli kamu personeli olarak zabıta alımları sağlanmakta ve her yıl her ay içersinde belirtilen illerde ve ilçelere daimi olmak üzere kamu personel görevlisi alımı gerçekleştiriyor. Başvuruda bulunacak adaylara duyurulur.

MEMUR ALIMI
Giriş Tarihi : 25-01-2023 00:15
Belediye Dairelerine Zabıta Personel Alımı- Başvuru Detayı İlanda

Devlet Dairelerine Personel İstihdamı

81 İl ve illere bağlı ilçelerdeki genel tüm belediye bünyelerinde her yıl ve her ay yapıldıgı gibi 2023 Ocak ayı dönemi hızını durdurmadan kamu personel alımlarını gerçekleştirmeye devamö ediyor. Zabıta memur adayları belediye kurumlarında memur statüsünde çalıştırılmak üzere vatandaşlara hızlı bir hizmet verebilmek için emniyet sınıfın bir alt sınıfı olarak ayrıca çevre güvenliği saklamak amacı ile belediye kurumlarınca kadroılara istihdam edilen bir meslek dalıdır. Bu alanda yogun bir tempolu ve stresli ortamda çalışabilecek vardiyalı sistemli uygulayabilecek dayanakları olması. Kamu kurumlarınca en düşük ortöğretim mezunlarından başalayrak ön lisans mezunlaraca personel alımları sağlamakta. Zabıta alanlarından pozisyonlara ayrılarak personel alımları gerçekleştiriliyor. Belediye personel alımları şahsen yüzyüze gerçekleştirilip başka yollarlan başvurular alınmayacaktır.

Alınacak Kadro Alanı

Zabıta Memuru

Kamu Personel Adaylardan istenilen Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Erkek personel adayların askerlik hizmetlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Erkek personel adayların en az 167 cm boy uzunluguna sahip olmak.

Bayanların boy oranı 160 cm aşası kabul edilmemektedir.

ÖSYM tarafından yapılan kamu seçme sınavlarından en az 70 puanı baz almış olmak.

8 Lise mezunu/6 erkek ve 2’si bayan, 8 ön lisans, 9 Lisans alanlarından mezun olması toplam 25 kamu personeli istihdam edilecektir.

Başvuru Adresi ve Süreçleri

Personel aday kişiler 23 Ocak 2023 tarihi ile 27 Ocak 2023 tarihleri arasında ön müracaatlarını istihdam edilecek belediye kurumunda şahsen insan kaynaklarında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Başvurular: Bingöl sancaktepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlünde başvurular alınacaktır

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR