Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 17:16

Belediye Başkanlığına Kamu Personel Alım İlanı

Devlet personel alım ilanları sürekli devam etmektedir. Yeni bir ilanla birlikte yayınlanan personel alım kılavuzu belediye kurumlarına istihdam edilmek üzere başvuru süreçleri başlatılmıştır. Adaylara duyurulur.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 02-03-2023 22:20
Belediye Başkanlığına Kamu Personel Alım İlanı

Belediye Kurumuna Alınacak Personel Detayları
Belediye Başkanlıkları tarafından ilan edilen kamu alım kılavuzları yayınlanmıştır. Aynı kadro alanında çok sayıda personel istihdamı edilmek üzere başkanlık tarafından onay gelerek başvuru ekranları aktif edilmiştir. Başvuruda bulunacak adaylar için kurum tarafından talep edilen başvuru şart niteliklerini karşılayan adaylar ön müracaatta bulunabileceklerdir. Adaylara belirtilen başvuru şartlarını taşıdıkları vaziyette değerlendirmeleri onaylanacaktır. Aday kişiler değerlendirme sonrası herhangi bir kriter sağlanmadıgı tespit edilmesi durumunda personel görevine sonlandırılacaktır. Adayların başvuru bilgilerini girerken doğruluguna dikkat ederek müracaat etmeleri gerekmektedir. Kamu kurumu tarafından en az koşullarda belirtilmiş olup her adayın başvuruda bulunabilecegide belirtilmiştir. DÜşük şartlarda kamu görevlisi olarak alınacaktır. 
Alınacak Kamu Görevli Pozisyonu
Beden İşçisi( Temizlik Görevlisi) 30 Personel Alımı Gerçekleşecektir.
Devlet Kurumuna Alınacak Personel Başvuru Şartları
Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olunması.
Adli Sicil kayıtları bulunmaması.
Sosyal Güvenlik Kurumlarından emeklilik maaşı almıyor olması.
Herhangi bir disiplin yoluyla başka iş ve kurum kuruluşlarından çıkarılmamış olması.
Adayların en az eğitim seviyesi ilköğretim mezunu olunması.
Devlet tarafından kişi özlük haklarından mahrum edilmemiş olmak.
Beden işçisi olarak çalıştırılmak üzere ayak işlerinde yogunluk yapabilecek ve herhangi sağlıksal sorunları bulunmaması.
Alım Yapacak Kamu Kurumu
Kestel Belediye Başkanlığı
Personel Başvuru Süreci ve Adresi
Personel adayları başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Kamu adayları başvurularını 1 Mart 2023 ile 7 Mart 2023 tarihleri arasında müracaatlarını tamamlamaları gerekmektedir. Başvuru sürecinden sonra başvuranlar dikkate alınmayacaktır.
 

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR