Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 21:18

BDDK Devlet Dairesine Ortalama Maaşla Lise Mezunu Personel Alımı

Banka Düzenleme ve Denetleme kurumuna yeni personel istihdamları için kamu ilanda personel başvuru kılavuzu yayınlanmıştır. Yayınlanan başvuru kılavuzuna adaylar erişerek kamu bünyesinde belirtilen kontenjanlara başvurabileceklerdir.

KAMU İLAN
Giriş Tarihi : 03-02-2023 17:27
BDDK Devlet Dairesine Ortalama Maaşla Lise Mezunu Personel Alımı

BDDK Kurumuna Devlet Personeli Başvuru Alım Detayları

Banka düzenleme ve denetleme bünyesinde 2 farklı unvan pozisyonlarında personel alımların sağlanacağı yayınlandı. Yayınlanan personel alım ilanına göre en düşük lise mezunu olmak şartıyla adaylar kurum bünyesinde kamu adayı olabileceklerdir. Personel adayları ön başvuru değerlendirmesine tabi tutularak aday başvuruları onayı alacaklardır. Başvuruları onaylanan adaylar bir sonraki aşamada ise mülakatlara katılım sağlayarak sınavlara katılacaklardır. Mülakat sınavlarını kazanan kişi atanmaya hak kazanacaklardır. Atanan kişiler görev süreci dahil güvenlik soruşturma aşamasında olacaklardır. Adayların güvenlik soruşturmasında göreve başladıktan sonra soruşturma aşamasında takılan kişi olursa görev açığına alınacaktır. Belli süre soruşturma temiz çıkmaz ise görevine son verilecektir.

Kamu Kurumuna Alınacak Kadro Görevleri

Sekreter, Şoför alımı sağlanacaktır.

Personel Başvuru Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak.

Adayın kamu memurluk hak yoksunluğun olmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik aylığı veya yaşlı bakım aylığı almıyor olmak.

Erkek personel adayların askerlik hizmet sürelerini fiilen bitirmiş olmaları gerekmektedir.

Eğitim seviyeleri en az lise maksimum ön lisans olmaları gerekmektedir.

Disiplin yoluyla herhangi bir sebeple farklı bir iş kurumunda atılmamış olması.

Kurum disiplin şartlarına uyabilecek.

Mesai saat görevlerini aksatmayacak.

Branş Alan Şartları

Sekreter:  Büro yönetimi, büro yönetimi ve sekreterlik, büro yöneticiliği ve asistanlığı, sekreterlik, ofis teknolojileri ve yönetimi, büro hizmetleri ve yönetici asistanlığı, hukuk büro yönetimi ve sekreterliği, genel işletme, işletmecilik, iş idaresi, ticaret ve yönetimi, endüstriyel yönetim, orta kademe yöneticilik, girişimcilik ve proje, yönetim asistanlığı, işletme organizasyonu, yönetim, sevk ve idare, bankacılık ve sigortacılık, banka ve sigorta yönetimi, muhasebe, bilgisayar destekli muhasebe, bilgisayarlı muhasebe, işletme muhasebe, insan kaynakları vb. alanlardan ön lisans olarak mezun olunması.

Şoför: Lise mezunu ve B sınıfı sürücü belgesi bulunması.

Devlet Kurumuna Personel Başvuru Şekli ve Süreçleri

Personel adayları 6 Şubat 2023 ile 19 Şubat 2023 tarihleri arasında elektronik ortamdan müracaatlar alınacaktır. Başvurular Kariyer kapısından online olarak sağlanacaktır. Farklı fiziki dosya yolu başvuracak adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR