Kamu İlan - Personel Alımı
05 MAYIS Pazar 07:27

Bartın Üniversitesi Düşük KPSS Puanı İle Ortalama Maaşla Kamu Memur Alımı

Bartın Üniversitesi düşük KPSS puanı ile ortalama maaşla kamu memur alımları yapıyor. Kamu kurumlarında memur olmayı bekleyen adaylara müjdeli ilan gelerek Üniversite bünyesinde memur alımları başlatıldı.

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 16-04-2023 18:53
Bartın Üniversitesi Düşük KPSS Puanı İle Ortalama Maaşla Kamu Memur Alımı

Kamu Bünyesinde Personel Alım Duyurusu

Bartın Üniversitesi bünyesinde 5 farklı bünyede personel istihdamı yapılacağı yayınlandı. Üniversite kurumunda memur statüde çalışmak isteyen kamu adayları başvuru süreçleri içerisinde müracaat etmelerine gerekiyor. Başvuru süreçleri dışında müracaat eden adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Adaylar müracaat etmeden önce başvuru kılavuzunda belirtilen durumları web sayfamızda belirtmiş olup aşağıda verilen genel ve özel niteliklere göre başvuru yapmaları gerekmektedir. Meslek branş niteliklerini sağlayan adayların atamaları gerçekleşecektir.

Kamu Bünyesine Alınacak Personel Unvanları

Şoför/ Fizyoterapist/ Psikolog/ Çocuk Gelişim/ Mühendis

Kamu Bünyesine Alınacak Meslek Branş Nitelikleri

Mühendis: 2022 yılı Kamu Seçme Sınavlarından (P3) puanına sahip olması. Bilgisayar Mühendisliği/ Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği/ Bilişim Sistemleri Mühendisliği/ Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği/ Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği/ Yazılım Mühendisliği alanlarından mezun olmak.

Çocuk Gelişimi: 2022 yılı kamu seçme sınavlarından (P3) sınav puanına sahip olmak. Çocuk gelişimi/ çocuk Sağlığı ve Gelişimi/ Çocuk gelişimi ve eğitimi lisans alanlardan mezun olmak.

Psikolog: Psikoloji Lisans alanlardan mezun olmak. Özel eğitim ve rehabilitasyon alanından sertifika bulunması.

Fizyoterapist: 2022 Kamu Seçme Sınavlarına girmiş olması. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans alanlarından mezun olmak.

Şoför: Ortaöğretim / Lise alanlarından mezun. Şoförlük yapmasına engel edecek sağlık sorunları bulunmaması. C ve D sınıfı ehliyet bulunması. En az bir yıl otobüs şoförü olarak çalışmış olmak. Sosyal Güvenlik kurumlarından hizmet döküm belgesi. SRC-2 ve SRC-4 belgesi bulunması. Psikoteknik belgesi.

Başvuru Genel Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olması.

Adli sicil kaydı bulunmaması.

Sosyal Güvenlik kurumlarından emeklilik maaşı veya yaşlı bakım aylığı almıyor olmak.

Kamu haklarından yoksun bırakılmamış olması.

Eğitim seviyeleri; ortaöğretim/ lise/ Ön lisans/ lisans alanlarından mezun olmak.

Başvuru Esnasında İstenecek Evrak Türleri

Başvuru Formu.

Öz Geçmiş.

2022 Kamu Seçme Sınav Sonuç belgesi.

1 adet fotoğraf.

Adli Sicil belgesi.

Şoför pozisyonu için; sürücü belgesi/ SRC-2 ve SRC-4 belgesi, Psikoteknik Belgesi.

Nüfus Cüzdanı fotokopisi.

Askerlik durum belgesi.

Personel Başvuru Süreci ve Adresi

Personel adayları 14 Nisan 2023 ile 28 Nisan 2023 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.  Adaylar başvurularını Bartın Üniversitesine Şahsen müracaatlar alınacaktır. Şahsen yapamayanlar ise posta yolu ile yapılacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR