Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 21:18

Afet Ve Acil Durum Yönetimi Personel Alım Mülakatları Yayınladı

Afad İçişleri Bakanlığı Tarafından yeni bir deleğe gönderilerek personel kadroların artırılması ve alım sayıların artırılmasında değişiklik yaparak kamu personel alım süreçleri devam ediyor. İlgili bilgilendirme ilanımızda!

PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 25-01-2023 23:46
Afet Ve Acil Durum Yönetimi Personel Alım Mülakatları Yayınladı

İçişleri Bakanı Afad Kurumuna Devlet Personeli Ataması İlanı

Afet ve Acil Durum Yönetimi kurumuna personel ihtiyaçları artması ile bakanlıklara yazı gönderilerek kadroların genişletilmesinde beyan edilmesi sonrası yeni personel alımları için planlama aşamasına gidilerek ve daha sonra bakanlık tarafından planlamaların uygunlugu neticeye verdikden sonraki aşamada bakanlıkca kadro genişlemesini onaylayarak kurum ve kuruluşlara yazı gönderilerek personel kadro alan genişletilmesi yapılacagını yayınladı. Afad bünyesinde toplam 43 kamu personeli olmak üzere alımlar saglanacaktır. Kurum tarafından belirtilen meslek dallarına göre farklı pozisyonlarda alımlar yapılacagından kamu ilan sayfasında unvan alanına göre öz nitelikler verilerek duyurulmuştır. Bu öz nitelikleri taşıyan adaylar ön müracaatta bulunabileceklerdir. Adaylar kendi meslek dallarına göre başvuru yapabilecekler.

Adaylardan İstenilecek Koşullar

İktisat, İşletme, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri, Siyaset Bilimi ve uluslararası branşlardan oluşmaktadır.

Personel adayların yabancı dil sınavlarından ingilizce-almanca-fransızca dillerinden en düşük C yeterliliğinde puan almış olması.

Türk uyruklu olunması.

En az Ön lisans ve en yüksek Lisans alanlardan mezun olmak.

Sosyal Güvenlik kurumlarından yaşlılık bakım aylığı almıyor olmak.

Adli sicil dosyası bulınmadıgını gösteren savcılık beyanı.

Personel Başvuruların Alınması

Kamu adayları 23 Ocak 2023 ile 30 Ocak 2023 tarihleri arasından AFAD’kurumunda çalışmak isteyen adaylar online olarak müracaatları alınacaktır. Personel başvuruları online olarak elektronik kayıt ortamında gerçekleştirilecektir. E-ortamdan kayıtlar yapıldıktan sonra başvuru sonrası adaylar değerlendirmeye alınarak kabul edilen kişiler çağırılacaktır. Çağrılan adaylar mülakatlara tabi tutularak sınavalara katılış yapabileceklerdir. Mülakatları geçen kişiler mesai görevlere başlatılması için hızlı bir şekilde evrak kayıtları tekrardan gözden geçirilerek mesai saatine başlayacaktır.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR