Kamu İlan - Personel Alımı
18 MAYIS Cumartesi 12:31

6 Farklı Kamu Kurumları 12 Bin 204 Devlet Personel İstihdamı

6 farklı kamu kurumları devlet personelleri alım süreçleri devam etmektedir. Farklı bakanlık ve farklı kurum bünyelerine Aşağıda verilmiş olup kurumlara personel istihdamı sağlanacaktır.

KAMU PERSONEL ALIMI
Giriş Tarihi : 05-02-2023 19:57
6 Farklı Kamu Kurumları 12 Bin 204 Devlet Personel İstihdamı

Devlet Kurumlarına Farklı Unvanlarda Personel Alımı

6 Farklı kamu ve 6 farklı bakanlık bünyelerin personel istihdam başvuru süreçleri devam etmektedir. Çok sayıda personel istihdamı ve farklı kadro unvanlarında personel alımı sağlanacağı Bakanlık tarafından kamu ilan sayfasında başvuru kılavuzlarını yayınladı. Başvuru kılavuzları yayınlandığı gün itibari ile en düşük 15 gün en yüksek 30 gün içerisinde başvuruların alınması beklenmektedir. Bu süreçler içerisinde kamu adayları personel başvurularını tamamlayabileceklerdir. Bakanlıkça verilen süre içerisinde başvuruların alınması ve süre sonra 1 ay içerisinde aday değerlendirmesi yapılarak devlet memuru alımları sağlanacaktır. Sağlanacak devlet memur alımlarında adaylar başvuru sonrası kurum tarafınca belirtilen resmi sayfasından sonuçların takibinde kalarak başvuru süreçlerinin kabul olunup olunmadığını görebileceklerdir.

Personel Alımı Yapacak Bakanlıklara Bağlı Kurumlar

Yükseköğretim Kurulu: ÖSYM Kurumuna, Önyüz Geliştirme, Kıdemli önyüz geliştirme, yazılım geliştirme, Mobil uygulama geliştirme, kıdemli mobil uygulama, yapay zekâ, yazılım geliştirme, kıdemli net yazılım, ağ uzmanı, ağ yöneticisi, bilgi güvenliği, sistem Microsoft uzmanı, iş zekası, veri tabanı vb. alanlar kadro alımları sağlanacaktır.

İçişleri Bakanlığı: Emniyet Genel Müdürlüğü, 10 Bin polis memur alımı sağlanacaktır.30 dönem 2023 yılı başvuruları devam etmektedir.

Ulaştırma Bakanlığı: Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Memur Alımı gerçekleştirecektir.

Orman Genel Müdürlüğü: 1128 Kamu personeli alımı yapılacaktır. Farklı şehirlerde ve farklı kadro alanlarda atamalar sağlanacaktır.

Afet ve Acil Durum Yönetimi: 43 Devlet memuru alımları sağlanmaktadır. Başvurular Mart ayı içerisinde yenilenecektir.

TOGG Fabrikaları: 1033 Sürekli personel işçi alımı.

Belirtilen bakanlıklara personel alım süreçleri devam etmekte ve mart ayı içerisinde yeni bir alımlarında daha olması beklenmektedir. Adayların sayfamızın takibinde kalarak güncel kamu memur alımlarından haberdar olarak memurluk başvurularını yapabileceklerdir.

Sezer GüneşSezer Güneş

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR